Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИЕЛ - 95 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206374964
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 29, 2021 11:28
Наименование
НИЕЛ - 95
Транслитерация
"NIEL - 95"
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. БОЖКО БОЖИЛОВ, 35 Виж на картата
Код на икономическа дейност
46.3 - ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, НАПИТКИ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с мляко и млечни продукти.Покупка и продажба на стоки, в това число и хранителни стоки, мляко, млечни продукти, в първоначален, преработен и обработен вид.Търговия ... Търговия на едро и дребно с мляко и млечни продукти.Покупка и продажба на стоки, в това число и хранителни стоки, мляко, млечни продукти, в първоначален, преработен и обработен вид.Търговия на едро и дребно с дрехи, нови и втора употреба, изделия от текстил, платове. Търговия на едро и дребно с месо и месни продукти, в първоначален, преработен и обработен вид. Разкриване на магазини за търговия на едро и дребно с хранителни стоки. Внос, износ и реекспорт на стоки. Производство на селскостопанска продукция, растениевъдство, животновъдство, и търговия със селскостопанска продукция, мляко и млечни продукти. Търговско представителство, посред н и чество.Ресторантьорство. Хотелиерство. Строите лна дейност и извършване на строително-монтажна дейност.Търговия на едро и дребно със строителни материали. Издателска и импресарска дейност.Рекламна дейност. Консултантска дейност. Вътрешен и международен транспорт със собствени или наети средства. Спедиторска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛ МАРСЕЛ МЕТОДИЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: АНТОН ГОСПОДИНОВ ГОСПОДИНОВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: АНТОН ГОСПОДИНОВ ГОСПОДИНОВ 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: НИКОЛ МАРСЕЛ МЕТОДИЕВА 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛ МАРСЕЛ МЕТОДИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИЕЛ - 95 ООД на латиница ""NIEL - 95"" с ЕИК/ПИК 206374964 е основана на 29 Януари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ботевград, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2021-01-29
Регистрация на фирмата

2021-09-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с хранителни стоки. Търговия на едро и дребно с мляко и млечни продукти. Покупка и продажба на стоки, в това число и хранителни стоки, мляко, млечни продукти, в първоначален, преработен и обработен вид. Търговия на едро и дребно с дрехи, нови и втора употреба изделия от текстил, платове. Търговия на едро и дребно с месо и месни продукти, в първоначален, преработен и обработен вид. Разкриване на магазини за търговия на едро и дребно с хранителни стоки. Внос, износ и реекспорт на стоки. Производство на селкостопанска продукция, растениевъдство, животновъдство и търговия със селскостопанска продукция, мляко и млечни продукти.Търговско представителство, посредничество. Ресторантьорство. Хотелиерство. Строителна дейност и извършване на строително монтажна дейност. Търговия на едро и дребно със строителни материали. Издателска и импресарска дейност. Рекламна дейност. Консултантска дейност. Вътрешен и международен транспорт със собствени или наети средства. Спедиторска дейност, както и всяка друга дейност,която не е забранена със закон или друг нормативен акт.
+ Търговия на едро и дребно с мляко и млечни продукти.Покупка и продажба на стоки, в това число и хранителни стоки, мляко, млечни продукти, в първоначален, преработен и обработен вид.Търговия на едро и дребно с дрехи, нови и втора употреба, изделия от текстил, платове. Търговия на едро и дребно с месо и месни продукти, в първоначален, преработен и обработен вид. Разкриване на магазини за търговия на едро и дребно с хранителни стоки. Внос, износ и реекспорт на стоки. Производство на селскостопанска продукция, растениевъдство, животновъдство, и търговия със селскостопанска продукция, мляко и млечни продукти. Търговско представителство, посред н и чество.Ресторантьорство. Хотелиерство. Строите лна дейност и извършване на строително-монтажна дейност.Търговия на едро и дребно със строителни материали. Издателска и импресарска дейност.Рекламна дейност. Консултантска дейност. Вътрешен и международен транспорт със собствени или наети средства. Спедиторска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма