Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Датсу Сара Суру ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206422811
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 8, 2021 10:57
Наименование
Датсу Сара Суру
Транслитерация
Datsu Sara Suru EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, ул. Търговска, 30 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия със всякакъв вид стоки и услуги, търговия с дигитални и софтуерни продукти, внос и износ на всякакъв вид стоки, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физич... Търговия със всякакъв вид стоки и услуги, търговия с дигитални и софтуерни продукти, внос и износ на всякакъв вид стоки, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лука Майкъл Мероу (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Лука Майкъл Мероу (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Датсу Сара Суру ЕООД на латиница "Datsu Sara Suru EOOD" с ЕИК/ПИК 206422811 е основана на 8 Март 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Травиана", но на 13 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "Датсу Сара Суру". Седалището на компанията се намира в гр. Кричим, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-03-08
Регистрация на фирмата

2021-04-13
Промяна наименование
Името се сменя от Травиана на Датсу Сара Суру
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, Търговска, 30
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кричим, ул. Търговска, 30
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговски обекти, сделки с недвижими имоти, реновиране и отдаване под наем на търговски обекти и жилища, недвижими имоти, търговия със селскостопанска продукция, аренда, търговия с хранителни и промишлени стоки, транспортна дейност в страната и чужбина, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, ресторантьорство и хотелиерство, заведения за обществено хранене, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, външнотърговска дейност- внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Търговия със всякакъв вид стоки и услуги, търговия с дигитални и софтуерни продукти, внос и износ на всякакъв вид стоки, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма