Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИВЕЛИНА КОСТОВА ДИМИТРОВА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206471722
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 12, 2021 15:26
Наименование
ИВЕЛИНА КОСТОВА ДИМИТРОВА
Транслитерация
IVELINA KOSTOVA DIMITROVA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, България, 57, ет. 4 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителен координатор, строителен надзор, Земеделие, внос и износ на стоки, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или... Строителен координатор, строителен надзор, Земеделие, внос и износ на стоки, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество, покупко-продажба на недвижими имоти и отдаването им под наем, рекламна агенция, организиране и публикуване на печатни издания, транспорт, производство на стоки за всички видове индустрии, строителство, както и всякакви други дейности и услуги, извършването на които не е изрично забранено със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТКО САНКОВ ЕМИЛОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ИВЕЛИНА КОСТОВА ДИМИТРОВА (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВЕЛИНА КОСТОВА ДИМИТРОВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИВЕЛИНА КОСТОВА ДИМИТРОВА ЕООД на латиница "IVELINA KOSTOVA DIMITROVA" с ЕИК/ПИК 206471722 е основана на 12 Април 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2021-04-12
Регистрация на фирмата

2023-06-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, Дедеагач, 12, вх. 4, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, България, 57, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- Земеделие, внос и износ на стоки, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество, покупко-продажба на недвижими имоти и отдаването им под наем, рекламна агенция, организиране и публикуване на печатни издания, транспорт, производство на стоки за всички видове индустрии, строителство, както и всякакви други дейности и услуги, извършването на които не е изрично забранено със закон.
+ Строителен координатор, строителен надзор, Земеделие, внос и износ на стоки, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество, покупко-продажба на недвижими имоти и отдаването им под наем, рекламна агенция, организиране и публикуване на печатни издания, транспорт, производство на стоки за всички видове индустрии, строителство, както и всякакви други дейности и услуги, извършването на които не е изрично забранено със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма