Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЛИМА ХОУМ ЕМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206477213
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 15, 2021 14:36
Наименование
КЛИМА ХОУМ ЕМ
Транслитерация
CLIMA HOME EM LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ТЕМЕНУГА, 40, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА, МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА СТОМАНОБЕТОНОВИ КОНСТРУКЦИИ, ОТКРИВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РАЗВИТИЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ П... МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА, МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА СТОМАНОБЕТОНОВИ КОНСТРУКЦИИ, ОТКРИВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РАЗВИТИЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТАН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ОСЬЩЕСТВЯВАНС НА ТЬРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; МАРКЕТИНГ, ЛИЗИНГ; ПЪТНА ПОМОЩ; СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ЛЕКИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ; СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ; ПРОДАЖБА НА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ХОТЕЛИЕРСКН И ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, СТРОИТЕЛСТВО, ОБЗАВЕЖДАНЕ И РЕМОНТНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ РАБОТИ НА ЖНЛИЩНИ И БИЗНЕС СГРАДИ, И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ ТОДОРОВ КАЦАРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ ТОДОРОВ КАЦАРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЛИМА ХОУМ ЕМ ЕООД на латиница "CLIMA HOME EM LTD" с ЕИК/ПИК 206477213 е основана на 15 Април 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Клима Холм", но на 1 Септември 2021 година то бива сменено на сегашното "КЛИМА ХОУМ ЕМ". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2021-04-15
Регистрация на фирмата

2021-09-01
Промяна наименование
Името се сменя от Клима Холм на КЛИМА ХОУМ ЕМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Левски, Христоско Чолаков, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ТЕМЕНУГА, 40, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- монтаж и демонтаж на климатична техника, монтаж и демонтаж на стоманобетонови конструкции, както и всяка дейност, незабранена със закон.
+ МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА, МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА СТОМАНОБЕТОНОВИ КОНСТРУКЦИИ, ОТКРИВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РАЗВИТИЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТАН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ОСЬЩЕСТВЯВАНС НА ТЬРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; МАРКЕТИНГ, ЛИЗИНГ; ПЪТНА ПОМОЩ; СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ЛЕКИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ; СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ; ПРОДАЖБА НА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ХОТЕЛИЕРСКН И ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, СТРОИТЕЛСТВО, ОБЗАВЕЖДАНЕ И РЕМОНТНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ РАБОТИ НА ЖНЛИЩНИ И БИЗНЕС СГРАДИ, И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма