Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИП ФЕШЪН ГРУП 1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206563801
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 25, 2021 11:24
Наименование
ВИП ФЕШЪН ГРУП 1
Транслитерация
VIP FASHION GROUP 1
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Радецки, 17, ет. 1 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
82.30 - Организиране на конгреси и търговски изложения
Предмет на дейност
Организиране, промоция и управление на събития; моден мениджмънт и PR реклама; строителство; посредническа дейност; производство и търговия с безалкохолни напитки, хранителни добавки и бутилирана ... Организиране, промоция и управление на събития; моден мениджмънт и PR реклама; строителство; посредническа дейност; производство и търговия с безалкохолни напитки, хранителни добавки и бутилирана вода; търговска дейност на едро и дребно; разработка, проектиране, производство и инсталиране на машини и оборудване; научноизследователска и развойна дейност; въвеждане в бита и промишлеността на иновации и изобретения, както и всички други видове дейности и услуги, които не са забранени от законите на Република България. Всяка дейност, за извършването, на която се изисква лиценз или разрешение, ще се извършва след надлежното му получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мирослава Матеева Бучуковска-Колева (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Мирослава Матеева Бучуковска-Колева 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Силвия Георгиева Илиева 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Мирослава Матеева Бучуковска-Колева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИП ФЕШЪН ГРУП 1 ЕООД на латиница "VIP FASHION GROUP 1" с ЕИК/ПИК 206563801 е основана на 25 Юни 2021 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Тетрактис 1", но на 18 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "ВИП ФЕШЪН ГРУП 1". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2021-06-25
Регистрация на фирмата

2023-04-06
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2023-04-18
Промяна наименование
Името се сменя от Тетрактис 1 на ВИП ФЕШЪН ГРУП 1
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Промишлена, 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Радецки, 17, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Разработка, проектиране, производство и инсталиране на машини и оборудване; научноизследователска и развойна дейност; въвеждане в бита и промишлеността на иновации и изобретения, както и всички други видове дейности и услуги, които не са забранени от законите на Република България. Всяка дейност, за извършването, на която се изисква лиценз или разрешение, ще се извършва след надлежното му получаване.
+ Организиране, промоция и управление на събития; моден мениджмънт и PR реклама; строителство; посредническа дейност; производство и търговия с безалкохолни напитки, хранителни добавки и бутилирана вода; търговска дейност на едро и дребно; разработка, проектиране, производство и инсталиране на машини и оборудване; научноизследователска и развойна дейност; въвеждане в бита и промишлеността на иновации и изобретения, както и всички други видове дейности и услуги, които не са забранени от законите на Република България. Всяка дейност, за извършването, на която се изисква лиценз или разрешение, ще се извършва след надлежното му получаване.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма