Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКВА ИДЕАЛ БИЛДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206775373
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 6, 2022 14:15
Наименование
АКВА ИДЕАЛ БИЛДИНГ
Транслитерация
AQUA IDEAL BUILDING LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, Владая, 23 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Развъждане и отглеждане на риба, аквакултури, риболов, спортен риболов, рибарство и рибовъдство в собствени и/или предоставени за ползване рибностопански обекти, търговия с риба и други водн... Развъждане и отглеждане на риба, аквакултури, риболов, спортен риболов, рибарство и рибовъдство в собствени и/или предоставени за ползване рибностопански обекти, търговия с риба и други водни организми, организиране на любителски риболов с цел отдих или със спортно-състезателен характер; продажба на стоки от собствено производство, Риболовни дейности, отглеждане и търговия с риби и аквакултури , производство, преработка и търговия на риба, рибни продукти и аквакултури. Водопроводни и канализационни услуги, строително-ремонтна дейност. Обследване с термграфско оборудване. Автомивка. Автокозметика и обслужване на автомобили. Автосервизни дейности . Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Внос и износ на авточасти. Транспортна дейност в страната и чужбина. Внос и износ на автомобили. Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид ; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество ; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки , търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги , дигитална реклама, както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: САШКА ИВАНОВА ЯНКОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
САШКА ИВАНОВА ЯНКОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКВА ИДЕАЛ БИЛДИНГ ЕООД на латиница "AQUA IDEAL BUILDING LTD" с ЕИК/ПИК 206775373 е основана на 6 Януари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2022-01-06
Регистрация на фирмата

2023-04-20
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Водопроводни и канализационни услуги, строително-ремонтна дейност. Обследване с термграфско оборудване. Автомивка. Автокозметика и обслужване на автомобили. Автосервизни дейности. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Внос и износ на авточасти. Транспортна дейност в страната и чужбина. Внос и износ на автомобили. Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки, търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги, дигитална реклама, както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Развъждане и отглеждане на риба, аквакултури, риболов, спортен риболов, рибарство и рибовъдство в собствени и/или предоставени за ползване рибностопански обекти, търговия с риба и други водни организми, организиране на любителски риболов с цел отдих или със спортно-състезателен характер; продажба на стоки от собствено производство, Риболовни дейности, отглеждане и търговия с риби и аквакултури , производство, преработка и търговия на риба, рибни продукти и аквакултури. Водопроводни и канализационни услуги, строително-ремонтна дейност. Обследване с термграфско оборудване. Автомивка. Автокозметика и обслужване на автомобили. Автосервизни дейности . Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Внос и износ на авточасти. Транспортна дейност в страната и чужбина. Внос и износ на автомобили. Производство, преработка и изкупуване на селскостопанска продукция, промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид ; комисионна, складова, лизингова и друга дейност на търговско представителство и посредничество ; вътрешна и външна търговия, търговия с хранителни и нехранителни стоки , търговия със строителни материали, туризъм, хотелиерство, строителство, извършване на проектантски и консултантски услуги , дигитална реклама, както и извършване на всяка друга търговска дейност или предоставяне на услуга, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма