Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИБО-90 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206840166
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 24, 2022 10:37
Наименование
ИБО-90
Транслитерация
IBO-90
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Зелена морава, Камчия, 2 Виж на картата
Код на икономическа дейност
47.91 - Търговия на дребно чрез поръчки по пощата, телефона или Интернет
Предмет на дейност
Търговия с компютри и компоненти за тях, в т.ч. търговия по пощата и електронна търговия. Услуги свързани със сервиз, ремонт и поддръжка на компютърна техника. Покупка на стоки или други вещи, с... Търговия с компютри и компоненти за тях, в т.ч. търговия по пощата и електронна търговия. Услуги свързани със сервиз, ремонт и поддръжка на компютърна техника. Покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, както и всички други дейности, които по предмет и обем изискват делата да се водят по търговски начин , след снабдяване с лицензи и разрешителни за тези, за които се изискват такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емине Исуфова Мехмедова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Емине Исуфова Мехмедова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИБО-90 ЕООД на латиница "IBO-90" с ЕИК/ПИК 206840166 е основана на 24 Февруари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Зелена морава, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2022-02-24
Регистрация на фирмата

2023-03-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Омуртаг, МАРИЦА, 42
+ БЪЛГАРИЯ, с. Зелена морава, Камчия, 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно с компютри, периферни устройства за тях, консумативи за компютри и програмни продукти, в т.ч. търговия на дребно по пощата и електронна търговия; Ремонт на компютри, компютърна техника и периферни устройства за компютри; Услуги, свързани със сервиз и поддръжка на компютърна техника; Търговия на дребно и покупка на всякакви други стоки или други вещи, с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Комисионни, спедиционни и превозни сделки, в т.ч. превоз на пътници, стоки и товари; Търговско представителство и посредничество (без процесуално); Складова дейност; Хотелиерство и ресторантьорство; Внос и износ на всякакъв вид промишлени, хранителни, нехранителни и селскостопански стоки, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Търговия с компютри и компоненти за тях, в т.ч. търговия по пощата и електронна търговия. Услуги свързани със сервиз, ремонт и поддръжка на компютърна техника. Покупка на стоки или други вещи, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, както и всички други дейности, които по предмет и обем изискват делата да се водят по търговски начин ,след снабдяване с лицензи и разрешителни за тези, за които се изискват такива.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма