Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИЛ Контрол ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206843504
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 25, 2022 17:23
Наименование
ИЛ Контрол
Транслитерация
IL Control LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Русалийски проход, 19, ет. 2 Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Професионални обучения, консултантска дейност, осъществяване на предварителен и последващ контрол, вътрешен одит, счетоводни услуги и консултации, организиране на счетоводно отчитане и съста... Професионални обучения, консултантска дейност, осъществяване на предварителен и последващ контрол, вътрешен одит, счетоводни услуги и консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност /вкл. внос и износ/, складова, рекламна, информационна, издателска дейност, спедиторска дейност, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, търговско представителство и посредничество, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИАННА ДОРАР ТОДОРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВИАННА ДОРАР ТОДОРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИЛ Контрол ЕООД на латиница "IL Control LTD." с ЕИК/ПИК 206843504 е основана на 25 Февруари 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2022-02-25
Регистрация на фирмата

2023-11-06
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-11-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Русалийски проход, 13, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Русалийски проход, 19, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Професионални обучения, консултантска дейност, осъществяване на предварителен и последващ контрол, вътрешен одит, търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност /вкл. внос и износ/, складова, рекламна, информационна, издателска дейност, спедиторска дейност, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, търговско представителство и посредничество, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Професионални обучения, консултантска дейност, осъществяване на предварителен и последващ контрол, вътрешен одит, счетоводни услуги и консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност /вкл. внос и износ/, складова, рекламна, информационна, издателска дейност, спедиторска дейност, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, търговско представителство и посредничество, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма