Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХОСПИС СВЕТА СОФИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207084622
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 14, 2022 14:26
Наименование
ХОСПИС СВЕТА СОФИЯ
Транслитерация
HOSPICE – SAINT SOFIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, България, 104 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ХОСПИС - лечебно заведение по чл.10, т.5 от ЗЛЗ, в което медицински и други специалисти осъществяват палиативни грижи за терминално болни пациенти, както и предоставяне на социални услуги по ред... ХОСПИС - лечебно заведение по чл.10, т.5 от ЗЛЗ, в което медицински и други специалисти осъществяват палиативни грижи за терминално болни пациенти, както и предоставяне на социални услуги по реда на Закона за социалните услуги - по чл.28, ал.1 и ал.4 от ЗЛЗ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Христо Димитров Мазнейков (свързан с 15 фирми)
Едноличен собственик на капитала
„БИЛДИНГ ХОСПИТАЛС” АД (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХОСПИС СВЕТА СОФИЯ ЕООД на латиница "HOSPICE – SAINT SOFIA" с ЕИК/ПИК 207084622 е основана на 14 Септември 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2022-09-14
Регистрация на фирмата

2022-10-31
Промяна предмет на дейност
- ХОСПИС - лечебно заведение по чл.10, т.5 от ЗЛЗ, в което медицински и други специалисти осъществяват палиативни грижи за терминално болни пациенти, както и предоставяне на социални услуги по реда на Закона за социалните услуги - по чл.28, ал.1 и ал.4 от ЗЛЗ. Извършване на всякакви други дейности, незабранени от закона, които са необходими за обслужване на пациентите.
+ ХОСПИС - лечебно заведение по чл.10, т.5 от ЗЛЗ, в което медицински и други специалисти осъществяват палиативни грижи за терминално болни пациенти, както и предоставяне на социални услуги по реда на Закона за социалните услуги - по чл.28, ал.1 и ал.4 от ЗЛЗ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма