Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕКСИМ ЛИВАДИ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207195462
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207195462 от 2022-12-15 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
December 15, 2022 12:41
Наименование
ТЕКСИМ ЛИВАДИ
Транслитерация
TEXIM LIVADI JSC
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.Брезовица, 9 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупко-продажба и управление на недвижими имоти, отдаване под наем, управление на строително-инвестиционни проекти, строителство и проектиране, консултантска дейност, експертизи и обследван... Покупко-продажба и управление на недвижими имоти, отдаване под наем, управление на строително-инвестиционни проекти, строителство и проектиране, консултантска дейност, експертизи и обследване в областта на сделки и оценки на недвижими имоти, архитектурни и инженерни дейности, ремонтни и строителни дейности, дейности по обслужване на сгради и озеленяване, менажиране на порт фолио на недвижими имоти, консултации и анализи на строителни инвестиции и инвестиционна политика; организиране на маркетингови проучвания, търговска и външнотърговска дейност; търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, разрешена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
Георги Данчев (свързан с 2 фирми)
Христо Димитров Тенчев (свързан с 40 фирми)
Йонко Данчев (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Тексим Холдинг АД (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
4,822,500 лева

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕКСИМ ЛИВАДИ АД на латиница "TEXIM LIVADI JSC" с ЕИК/ПИК 207195462 е основана на 15 Декември 2022 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 0 лева.

Хронология

2022-12-15
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207195462 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2023-05-03
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕАД на АД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- управление на недвижими имоти, търговия в страната и чужбина, импорт и експорт, транспортна дейност, превозни, спедиционни, комисионни и складови сделки, търговско представителство и посредничество, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни услуги, консултантска дейност, проучване, проектиране.инженеринг, строителство и предприемаческа дейност в страната и чужбина, сделки с недвижими имоти, както и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена със закон и за която не се изисква предварително разрешение/лицензия от държавен или друг орган.
+ Покупко-продажба и управление на недвижими имоти, отдаване под наем, управление на строително-инвестиционни проекти, строителство и проектиране, консултантска дейност, експертизи и обследване в областта на сделки и оценки на недвижими имоти, архитектурни и инженерни дейности, ремонтни и строителни дейности, дейности по обслужване на сгради и озеленяване, менажиране на порт фолио на недвижими имоти, консултации и анализи на строителни инвестиции и инвестиционна политика; организиране на маркетингови проучвания, търговска и външнотърговска дейност; търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, разрешена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма