Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАНАМА13 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207254430
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 7, 2023 09:25
Наименование
ПАНАМА13
Транслитерация
PANAMA 13
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, Иван Вазов, 1, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
извършване на посредническа дейност по наемане на работа в страната и в чужбина; подбор на персонал и управление на човешките ресурси; изготвяне и управление на проекти, финансирани от ЕС и др.; обуч... извършване на посредническа дейност по наемане на работа в страната и в чужбина; подбор на персонал и управление на човешките ресурси; изготвяне и управление на проекти, финансирани от ЕС и др.; обучение на персонала; курсове по придобиване на професионална квалификация; бизнес, данъчни, счетоводни консултации и предприемачество; търговия и изработка на злато, скъпоценни камъни и благородни метали; изработка и търговия със сувенирни изделия, търговия с парфюмерия, козметика и козметични средства; покупка на стоки и вещи с цел да бъдат продадени в първоначален или преработен вид или отдадени под наем; производство, продажба и внос на ръчно изработени изделия и предмети на изкуството; реклама; маркетинг; строителство, покупко-продажба и управление на недвижими имоти; извършване на услуги по професионално почистване на превозни средства чрез автомивка и др.; внос, износ и продажба и/или отдаване под наем на моторни превозни средства; търговско представителство и посредничество; хотелиерски, ресторантьорски, туристически услуги; комисиони, спедиционни и превозни сделки; търговия на едро и дребно и всякакъв вид търговска дейност и услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАНАЙОТ МАВРУДИЕВ ПАНАЙОТОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПАНАЙОТ МАВРУДИЕВ ПАНАЙОТОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНГЕЛ СТОЯНОВ ИВАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Панайот Маврудиев Панайотов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАНАМА13 ЕООД на латиница "PANAMA 13" с ЕИК/ПИК 207254430 е основана на 7 Февруари 2023 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2023-02-07
Регистрация на фирмата

2023-05-18
Промяна предмет на дейност
- Търговия.Търговия с злато, скъпоценни камъни и благородни метали. Покупка на стоки с цел да бъдат продадени в първоначален или преработен вид. Продажба на стоки собствено производство. Търговско представителство и посредничество. Хотилиерски, ресторантьорски, рекламни, туристически услуги. Комисиони, спедиционни и превозни сделки. Търговия на едро и дребно и всякакъв вид търговска дейност и услуги, които не са забранени от закона.
+ извършване на посредническа дейност по наемане на работа в страната и в чужбина; подбор на персонал и управление на човешките ресурси; изготвяне и управление на проекти,финансирани от ЕС и др.; обучение на персонала; курсове по придобиване на професионална квалификация; бизнес, данъчни,счетоводни консултации и предприемачество; търговия и изработка на злато, скъпоценни камъни и благородни метали; изработка и търговия със сувенирни изделия, търговия с парфюмерия,козметика и козметични средства; покупка на стоки и вещи с цел да бъдат продадени в първоначален или преработен вид или отдадени под наем; производство,продажба и внос на ръчно изработени изделия и предмети на изкуството; реклама; маркетинг; строителство,покупко-продажба и управление на недвижими имоти; извършване на услуги по професионално почистване на превозни средства чрез автомивка и др.; внос, износ и продажба и/или отдаване под наем на моторни превозни средства; търговско представителство и посредничество; хотелиерски, ресторантьорски, туристически услуги; комисиони, спедиционни и превозни сделки; търговия на едро и дребно и всякакъв вид търговска дейност и услуги, които не са забранени от закона.

2023-10-06
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма