Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЕЦ ГУРКОВО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
207309745
Регистрация по ЗДДС
Да - BG207309745 от 2023-04-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 20, 2023 14:08
Наименование
ФЕЦ ГУРКОВО
Транслитерация
FEC GURKOVO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Гурково, Ал. Стамболийски, 9 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка и разработка на проекти за енергийно производство, изграждане и експлоатация на централи за производство на ел. енергия от възобновяеми енергийни източници, след придобиване на лиценз или ... Покупка и разработка на проекти за енергийно производство, изграждане и експлоатация на централи за производство на ел. енергия от възобновяеми енергийни източници, след придобиване на лиценз или на съответното разрешително в случай, че такова сe изисква, както и извършване на всички други дейности, които са разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГАНЧО ХРИСТОВ ХРИСТОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИВОРАСТЯЩИ ПЛОДОВЕ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЕЦ ГУРКОВО ЕООД на латиница "FEC GURKOVO" с ЕИК/ПИК 207309745 е основана на 20 Март 2023 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПЕТРОВ 89", но на 1 Декември 2023 година то бива сменено на сегашното "ФЕЦ ГУРКОВО". Седалището на компанията се намира в гр. Гурково, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2023-03-20
Регистрация на фирмата

2023-04-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG207309745 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-12-01
Промяна наименование
Името се сменя от ПЕТРОВ 89 на ФЕЦ ГУРКОВО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ГЕНЕРАЛ ГУРКО, 104, вх. В, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Гурково, Ал. Стамболийски, 9
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИЗКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ДИВОРАСТЯЩИ И КУЛТИВИРАНИ ПЛОДОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ГОРСКИ ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ, БИЛКИ, ГЪБИ, ВСЯКАКЪВ ВИД ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ОЛИО, ГЪШИ ДРОБ, МЕСО И МЕСНИ ПРОДУКТИ ОТ ГЪСКИ И ПАТИЦИ, ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ ДРУГИ СТОКИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА МАРКЕТИНГА И ТЪРГОВИЯТА, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И С ТРЕТИ ДЪРЖАВИ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, РЕКЛАМНИ УСЛУГИ, ТУРИЗЪМ, ПРОИЗВОДСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, СЛЕД ПРИДОБИВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ ИЛИ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШИТЕЛНО В СЛУЧАЙ, ЧЕ ТАКОВА СЕ ИЗИСКВА, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО СА РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Покупка и разработка на проекти за енергийно производство, изграждане и експлоатация на централи за производство на ел. енергия от възобновяеми енергийни източници, след придобиване на лиценз или на съответното разрешително в случай, че такова сe изисква, както и извършване на всички други дейности, които са разрешени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма