Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Животновъдство АД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 5, 2017 15:17
ЕИК/ПИК
814191146
Регистрация по ЗДДС
Да - BG814191146 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
Животновъдство
Транслитерация
SVINEVADSTVO-STAMBOLOVO
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. ГЕН.ТОТЛЕБЕН 85-87, 85-87 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
7415 - ОПЕРАЦИИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ,НАЕМОДАТЕЛНА ДЕЙНОСТ И БИЗНЕС УСЛУГИ
Предмет на дейност
1) Франчайзинг и извършване на всякакъв вид услуги, обусловени от договор за франчайзинг, предоставяне на ноу-хау, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги, консултантска дейност;... 1) Франчайзинг и извършване на всякакъв вид услуги, обусловени от договор за франчайзинг, предоставяне на ноу-хау, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги, консултантска дейност;2) Закупуване или наемане на имоти и движими вещи, продажба или отдаването под наем, разработване на инвестиционни проекти, строителна и предприемаческа дейност, преустройства, ремонт, модернизация и реконструкция, обзавеждане, оборудване и поддръжка на недвижими имоти;3) Придобиване, използване и сделки с права върху търговски, колективни, сертификатни марки, марки за услуги и всякакви обекти на интелектуалната собственост, лицензионни сделки, инвестиране в нови технологии. Разработване, патентоване и сделки с права върху изобретения, полезни модели и промишлен дизайн;4) Производство на свине за разплод и угояване, производство на птиче месо и яйца, ветеринарно-медицинско обслужване;5) Информационна дейност и обучение, търговско посредничество и представителство, агентство и комисионерство, лизинг, транспортни услуги и услуги със строителна механизация, както и всички сделки, разрешени от закона.” прочети още скрии
Съвет на директорите
ВЪЛКО СТОЯНОВ ВЪЛЕВ (свързан с 35 фирми)
"КОНИМО"АД (свързан с 31 фирми)
Николай Константинов Стефанов (свързан с 21 фирми)
"Мел инвест холдинг" (свързан с 43 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,400,798 лева (1,400,798 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Животновъдство АД на латиница "SVINEVADSTVO-STAMBOLOVO" с ЕИК/ПИК 814191146 е основана на 20 Май 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СВИНЕВЪДСТВО-СТАМБОЛОВО", но на 30 Юни 2016 година то бива сменено на сегашното "Животновъдство". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,400,798 лева.

Хронология

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG814191146 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2005
Регистрация на фирмата

2011-07-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. ГЕН.ТОТЛЕБЕН 85-87
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. ГЕН.ТОТЛЕБЕН 85-87, 85-87
Промяна предмет на дейност
- OTДABAHE ПOД HAEM HA ДBИЖИMИ И HEДBИЖИMИ BEЩИ; ПPOИЗBOДCTBO HA MAЛKИ ПPACETA ЗA PAЗПЛOД И УГOЯBAHE, CBИHCKO MECO И MECHИ ПPOИЗBEДEHИЯ; TЬPГOBCKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA; KAKTO И BCИЧKИ HE ЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA TЬPГOBCKИ CДEЛKИ.
+ 1) Франчайзинг и извършване на всякакъв вид услуги, обусловени от договор за франчайзинг, предоставяне на ноу-хау, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги, консултантска дейност;2) Закупуване или наемане на имоти и движими вещи, продажба или отдаването под наем, разработване на инвестиционни проекти, строителна и предприемаческа дейност, преустройства, ремонт, модернизация и реконструкция, обзавеждане, оборудване и поддръжка на недвижими имоти;3) Придобиване, използване и сделки с права върху търговски, колективни, сертификатни марки, марки за услуги и всякакви обекти на интелектуалната собственост, лицензионни сделки, инвестиране в нови технологии. Разработване, патентоване и сделки с права върху изобретения, полезни модели и промишлен дизайн;4) Производство на свине за разплод и угояване, производство на птиче месо и яйца, ветеринарно-медицинско обслужване;5) Информационна дейност и обучение, търговско посредничество и представителство, агентство и комисионерство, лизинг, транспортни услуги и услуги със строителна механизация, както и всички сделки, разрешени от закона.”

2016-06-30
Промяна наименование
Името се сменя от СВИНЕВЪДСТВО-СТАМБОЛОВО на Животновъдство

2017-07-05
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма