Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИОГЕН-ЕМУРЛОВ и СИЕ СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
818022567
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ВИОГЕН-ЕМУРЛОВ и СИЕ
Транслитерация
VIOGEN - EMURLOV I SIE
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул."Осми март", 32 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Търговско представителство и посредничество; Автосервизна дейност (ремонт на автомобили), доста... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Търговско представителство и посредничество; Автосервизна дейност (ремонт на автомобили), доставка и продажба на резервни части, акумулатори и оборудване за автомобили, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИОГЕН-ЕМУРЛОВ и СИЕ СД на латиница "VIOGEN - EMURLOV I SIE" с ЕИК/ПИК 818022567 е основана на 4 Септември 2009 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИОГЕН - КРЪСТЕВА, МИХОВА И С-ИЕ", но на 27 Февруари 2020 година то бива сменено на сегашното "ВИОГЕН-ЕМУРЛОВ и СИЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2009-09-14
Промяна наименование
Името се сменя от ВИОГЕН - КРЪСТЕВА, МИХОВА И С-ИЕ на ВИОГЕН - КАЛАЙДЖЪ И СИ-Е

2017-05-18
Промяна наименование
Името се сменя от ВИОГЕН - КАЛАЙДЖЪ И СИ-Е на ВИОГЕН-ДИМОВ, МУСТАФА и С-ИЕ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул. ОСМИ МАРТ, 32
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул."Тина Киркова", 9

2020-02-27
Промяна наименование
Името се сменя от ВИОГЕН-ДИМОВ, МУСТАФА и С-ИЕ на ВИОГЕН-ЕМУРЛОВ и СИЕ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул."Тина Киркова", 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул."Осми март", 32
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с всякакъв вид промишлени и хранителни стоки, всички видове търговски услуги, външно-търговска дейност, внос и износ на стоки незабранени от закона, производство на промишлени стоки за масово потребление, консигнационна търговия, бартерни сделки, реекспорт, търговско посредничество и комисионерство, представаителство на наши и чужди фирми, пласментно-снабдителна дейност, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция в суров и преработен вид, хотелиерство, вътрешен и международен туризъм, маркетинг, инженеринг и инвеститорска дейност, вътрешен и международен транспорт на хора и товари, откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, кафе-аперитив, производство на машини за хранително-вкусовата промишленост и бита, резервни части за тях, както и необходимата ел. комплектация за тях, тенекеджийски услуги, производство на ел. табла за бита и всякаква друга дейност незабранена от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Търговско представителство и посредничество; Автосервизна дейност (ремонт на автомобили), доставка и продажба на резервни части, акумулатори и оборудване за автомобили, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма