Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛИТЕКС - БОГДАН БОГДАНОВ ЕТ

Провери официално
ЕИК/ПИК
830194227
Регистрация по ЗДДС
Да - BG830194227
Дата на регистрация
April 18, 2008 10:09
Наименование
ЕЛИТЕКС - БОГДАН БОГДАНОВ
Транслитерация
ELITEKS-BOGDAN BOGDANOV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул.ДИЧО ПЕТРОВ, 10 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ИЗДЕЛИЯ ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖИ, ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, РАЗКРИВАНЕ НА АТЕЛИЕТА ЗА УСЛУГИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ПРОИЗВ... ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ИЗДЕЛИЯ ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖИ, ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, РАЗКРИВАНЕ НА АТЕЛИЕТА ЗА УСЛУГИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ДОБИВ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ И ИЗДЕЛИЯ ОТ ДЪРВО, МАШИНОСТРОЕНЕ И ЕЛЕКТРОНИКА, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. прочети още скрии
Физически лица търговци
БОГДАН ХРИСТОВ БОГДАНОВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛИТЕКС - БОГДАН БОГДАНОВ ЕТ на латиница "ELITEKS-BOGDAN BOGDANOV" с ЕИК/ПИК 830194227 е основана на 18 Април 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Смолян.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - October 31, 2012 13:18
Годишен финансов отчет - June 21, 2010 10:52
Годишен финансов отчет - June 27, 2009 17:12
Годишен финансов отчет - August 7, 2008 15:11

Хронология

2008-04-18
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ПЕТЪР БЕРОН, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул.ДИЧО ПЕТРОВ, 10
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ОБЛЕКЛО И ДОПЪЛНЕНИЯ ЗА ОБЛЕКЛО
+ ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ИЗДЕЛИЯ ОТ ТЕКСТИЛ И КОЖИ, ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ,РАЗКРИВАНЕ НА АТЕЛИЕТА ЗА УСЛУГИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ДОБИВ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ И ИЗДЕЛИЯ ОТ ДЪРВО, МАШИНОСТРОЕНЕ И ЕЛЕКТРОНИКА, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма