Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕТА КОРП АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
831659946
Регистрация по ЗДДС
Да - BG831659946 от 2007-03-29 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
БЕТА КОРП
Транслитерация
BETA KORP
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Емил Берсински, 12, бл. ., вх. ., ет. . Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
66.12 - Посредническа дейност по сделки с ценни книжа и стоки
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първиначален, преработен, или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Производство и търговия със селскостопанска продукция;... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първиначален, преработен, или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Производство и търговия със селскостопанска продукция; импресарски услуги; компютърни услуги и компютърни игри; магазинерство; кафетерия; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; валутни сделки; търговско представителство и посредничество; транспортни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, програмни, информационни или други услуги; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, или други сделки и дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
БОРИСЛАВ АЛЕКСАНДРОВ ПОПОВ (свързан с 2 фирми)
РУМЕН ЙОРДАНОВ НАНОВ (свързан с 19 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,500,000 лева (1,500,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕТА КОРП АД на латиница "BETA KORP" с ЕИК/ПИК 831659946 е основана на 12 Май 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,500,000 лева.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

2007-03-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG831659946 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-03-04
Промяна предмет на дейност
- Сделки по чл.54, ал.11 т.1-4 от Закона за публично предлагане на ценни книжа /ЗППЦК/: сделки с ценни книжа за собствена или за чужда сметка и посредничество за сключване на такива сделки; поемане на емисии на ценни книжа; управление на индивидуални портфейли от ценни книжа и/или пари, с изключение на портфейли на инвестиционни дружества и пенсионни фондове; държане на ценни книжа ина пари на клиенти в депозитарна институция /попечителска дейност/; дейност по чл.54, ал.5, т.1-5 от ЗППЦК на територията на Р България; инвестиционни консултации относно ценни книжа, консултации и анализи на дружества относно финансиране на дейността им, капиталовата им структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятия, изготвяне на проспекти за публично предлагане на ЦК, представителство на притежатели на ЦК пред емитетна на ЦК и на общите събрания на притежателите на ЦК; предоставяне на небанкови заеми за покупка на ЦК при условия и ред, определени с наредба, заемане на ЦК при условия и ред, определени с Наредба, сделки по чл.54, ал.1, т.1-4 от ЗППЦК и в чужбина, сделки с ЦК за собствена или за чужда сметка и посредничество за сключване на такива сделки, поемане на емисии на ЦК, управлеине на индивидуални портфейли от ЦК и/или пари и т.н.
+ Извършване на територията на Република България, в рамките на Европейския съюз и европейското икономическо пространство и в трети държави на: а) инвестиционни услуги и дейности по смисъла на чл.5, ал.2 от ЗПФИ, включително приемане и предаване на нареждания във връзка с един или повече финансови инструменти и посредничество за сключване на сделки с финансови инструменти; изпълнение на нареждания за сметка на клиенти; сделки за собствена сметка с финансови инструменти; управление на портфейли; предоставяне на инвестиционни консултации на клиент; поемане на емисии финансови инструменти и/или предлагане за първоначална продажба на финансови инструменти при условията на безусловно и неотменимо задължение за записване/придобиване на финансовите инструменти за собствена сметка; предлагане за първоначална продажба на финансови инструменти без безусловно и неотменимо задължение за придобиване на финансовите инструменти за собствена сметка; б) допълнителни услуги по смисъла на чл. 5, ал.3 от ЗПФИ: съхраняване и администриране на финансови инструменти за сметка на клиенти, включително попечителска дейност (държане на финансови инструменти и на пари на клиенти в депозитарна институция) и свързаните с нея услуги като управление на постъпилите парични средства/предоставените обезпечения; предоставяне на заеми за извършване на сделки с един или повече финансови инструменти, при условие че лицето, което предоставя заема, участва в сделката при условия и по ред, определени с наредба; консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, свързани със сливания и покупка на предприятия; предоставяне на услуги, свързани с чуждестранни средства за плащане, доколкото те са свързани с предоставяните инвестиционни услуги; инвестиционни изследвания и финансови анализи или други форми на общи препоръки, свързани със сделки с финансови инструменти; услуги свързани с поемане на емисии финансови инструменти; услуги по чл.5, ал. 2 и ал.3 т. 1 - 6 от ЗПФИ във връзка с базовия актив на деривативни финансови инструменти по чл. 3, т. 2, букви "г", "д", "е" и "и" ЗПФИ, доколкото са свързани с предоставянето на услуги по чл.5, ал.3, т. 1 - 6 и по чл.5, ал. 2 ЗПФИ; в) извършване на сделки с чуждестранна валута в наличност и по безкасов начин.

2012-08-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ПЛ.БЪЛГАРИЯ, 1, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ДИМИТЪР МАНОВ, 19-21

2017-07-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ДИМИТЪР МАНОВ, 19-21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Емил Берсински, 12, бл. ., вх. ., ет. .

2021-02-04
Промяна предмет на дейност
- Извършване на територията на Република България, в рамките на Европейския съюз и европейското икономическо пространство и в трети държави на: а) инвестиционни услуги и дейности по смисъла на чл.5, ал.2 от ЗПФИ, включително приемане и предаване на нареждания във връзка с един или повече финансови инструменти и посредничество за сключване на сделки с финансови инструменти; изпълнение на нареждания за сметка на клиенти; сделки за собствена сметка с финансови инструменти; управление на портфейли; предоставяне на инвестиционни консултации на клиент; поемане на емисии финансови инструменти и/или предлагане за първоначална продажба на финансови инструменти при условията на безусловно и неотменимо задължение за записване/придобиване на финансовите инструменти за собствена сметка; предлагане за първоначална продажба на финансови инструменти без безусловно и неотменимо задължение за придобиване на финансовите инструменти за собствена сметка; б) допълнителни услуги по смисъла на чл. 5, ал.3 от ЗПФИ: съхраняване и администриране на финансови инструменти за сметка на клиенти, включително попечителска дейност (държане на финансови инструменти и на пари на клиенти в депозитарна институция) и свързаните с нея услуги като управление на постъпилите парични средства/предоставените обезпечения; предоставяне на заеми за извършване на сделки с един или повече финансови инструменти, при условие че лицето, което предоставя заема, участва в сделката при условия и по ред, определени с наредба; консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, свързани със сливания и покупка на предприятия; предоставяне на услуги, свързани с чуждестранни средства за плащане, доколкото те са свързани с предоставяните инвестиционни услуги; инвестиционни изследвания и финансови анализи или други форми на общи препоръки, свързани със сделки с финансови инструменти; услуги свързани с поемане на емисии финансови инструменти; услуги по чл.5, ал. 2 и ал.3 т. 1 - 6 от ЗПФИ във връзка с базовия актив на деривативни финансови инструменти по чл. 3, т. 2, букви "г", "д", "е" и "и" ЗПФИ, доколкото са свързани с предоставянето на услуги по чл.5, ал.3, т. 1 - 6 и по чл.5, ал. 2 ЗПФИ; в) извършване на сделки с чуждестранна валута в наличност и по безкасов начин.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първиначален, преработен, или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Производство и търговия със селскостопанска продукция; импресарски услуги; компютърни услуги и компютърни игри; магазинерство; кафетерия; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; валутни сделки; търговско представителство и посредничество; транспортни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, програмни, информационни или други услуги; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, или други сделки и дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма