Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕРВЕЛИНВЕСТ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
834071161
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
ТЕРВЕЛИНВЕСТ
Транслитерация
TERVELINVEST JSC.
Оборот
35,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. Ан.Стоянов, 1А Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
64.99 - Предоставяне на други финансови услуги, без застраховане и допълнително пенсионно осигуряване, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, оценка и продажба на лицензи и патенти, за отстъпване на лицензи за използуване на ли... Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, оценка и продажба на лицензи и патенти, за отстъпване на лицензи за използуване на лицензи и патенти на други дружества, финансиране на дъщерни дружества, разработка и производство на технологии, конструкции и изделия, преработка на суровини и материали, строителство, ремонтна, сервизна, консултантска, търговска, туристическа и транспортна дейност в страната и чужбина, земеделие и животновъдство. прочети още скрии
Съвет на директорите
Ивайло Радославов Попов (свързан с 10 фирми)
ТОНИСЛАВ РАДОСЛАВОВ ПОПОВ (свързан с 3 фирми)
РАДОСЛАВ ТОДОРОВ ПОПОВ (свързан с 6 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
62,245 лева (62,245 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 35,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕРВЕЛИНВЕСТ АД на латиница "TERVELINVEST JSC." с ЕИК/ПИК 834071161 е основана на 26 Април 2010 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 62,245 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 35,000 лв.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

2010-07-30
Промяна предмет на дейност
- Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, оценка и продажба на лицензи и патенти, за отстъпване на лицензи за използуване на лицензи и патенти на други дружества, финансиране на дъщерни дружества, разработка и производство на технологии, конструкции и изделия, преработка на суровини и материали, строителство, ремонтна, сервизна, консултантска, търговска, туристическа и транспортна дейност в страната и чужбина, земеделие и животновъдство.
+ Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, оценка и продажба на лицензи и патенти, за отстъпване на лицензи за използуване на лицензи и патенти на други дружества, финансиране на дъщерни дружества, разработка и производство на технологии, конструкции и изделия, преработка на суровини и материали, строителство, ремонтна, сервизна, консултантска, търговска, туристическа и транспортна дейност в страната и чужбина, земеделие и животновъдство.

2013-08-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Тервел, ул. СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. Ан.Стоянов, 1А

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма