Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНТРОПИЯ - 33 - ДОНКА ДИМИТРОВА - ЖЕЛЕВА ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на March 2, 2020 13:30
ЕИК/ПИК
838101919
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ЕНТРОПИЯ - 33 - ДОНКА ДИМИТРОВА - ЖЕЛЕВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ДИАНА, 1, вх. Д, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД;ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОН... ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД;ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА И СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО , ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ С ХАРАКТЕР НА ПРЕДПРИЯТИЕ, ПРОИЗВОДСТВО НА АУДИО И ВИДЕОЗАПИСИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ, И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ , НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДОНКА ГОСПОДИНОВА ЖЕЛЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНТРОПИЯ - 33 - ДОНКА ДИМИТРОВА - ЖЕЛЕВА ЕТ с ЕИК/ПИК 838101919 е основана на 16 Септември 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2010-09-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ул. ЕРКЕСИЯТА, 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ДИАНА, 1, вх. Д, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД;ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА И СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО , ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ С ХАРАКТЕР НА ПРЕДПРИЯТИЕ, ПРОИЗВОДСТВО НА АУДИО И ВИДЕОЗАПИСИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.
+ ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД;ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА И СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО , ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ С ХАРАКТЕР НА ПРЕДПРИЯТИЕ, ПРОИЗВОДСТВО НА АУДИО И ВИДЕОЗАПИСИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ, И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ ,НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2020-03-02
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма