Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ - ПАЗАРДЖИК Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
000351946
Регистрация по ЗДДС
Да - BG000351946 от 1994-04-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ - ПАЗАРДЖИК
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. ШИПКА 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
7020 - ДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА СОБ.НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Предмет на дейност
ОРГАНИЗИРА И ОСЪЩЕСТВЯВА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ОТ ОБЩ ИНТЕРЕС КАТО;ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ИЗКУПУВАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКО ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, ДИВОРАСТЯЩИ ГЪБИ, ПЛОДОВЕ И ... ОРГАНИЗИРА И ОСЪЩЕСТВЯВА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ОТ ОБЩ ИНТЕРЕС КАТО;ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ИЗКУПУВАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКО ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, ДИВОРАСТЯЩИ ГЪБИ, ПЛОДОВЕ И ДРУГИ; ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО; ТЪРГОВИЯ НА ПРЕПАРАТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА И ТОРОВЕ; ТЪРГОВИЯ С ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ; СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ; ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА СОБСТВЕНИ ИМОТИ И ВЕЩИ; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА В ЗАВЪРШЕН И/ИЛИ В ГРУБ ВИД НА ЖИЛИЩА, ОФИСИ, СКЛАДОВЕ И МАГАЗИНИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕ ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ - ПАЗАРДЖИК Кооперация с ЕИК/ПИК 000351946 е основана на 25 Юни 2008 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

1994-04-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG000351946 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-06-25
Промяна предмет на дейност
- ПOДПOMAГA METOДИЧECKИ CBOИTE ЧЛEHOBE ПO CПAЗBAHE ЗAKOHHOCTA, УCTABИTE, ФИHAHCOBATA, CЧETOBOДHATA И ДOГOBOPHA ДИCЦИПЛИHA; ПOДПOMAГA И CЬДEЙCTBA ЗA OБPAЗУBAHE HA HOBИ KOOПEPAЦИИ И ДPУГИ ФOPMИ HA KOOПEPATИBHA ДEЙHOCT HA TEPИTOPИЯTA HA CЬЮЗA И ЗA TЯXHOTO OPГAHИЗAЦИOHHO УKPEПBAHE; OPГAHИЗИPA И OCЬЩECTBЯBA ПPABHA ПOMOЩ И ЗAЩИTA HA ИMУЩECTBEHИTE ИHTEPECИ HA ЧЛEHOBETE CИ; OPГAHИЗИPA И OCЬЩECTBЯBA CTOПAHCKA ДEЙHOCT OT OБЩ ИHTEPEC KATO- TЬPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO, ИЗKУПУBAHE HA CEЛCKOCTOПAHCKИ ПPOИЗBEДEHИЯ OT PACTИTEЛEH И ЖИBOTИHCKИ ПPOИЗXOД, ДИBOPACTЯЩИ ГЬБИ, ПЛOДOBE И ДPУГИ; ПPOИЗBOДCTBO HA XPAHИTEЛHИ CTOKИ, PECTOPAHTЬOPCTBO И XOTEЛИEPCTBO, TЬPГOBИЯ HA ПPEПAPATИ ЗA PACTИTEЛHA ЗAЩИTA И TOPOBE, TЬPГOBИЯ C ЦИГAPИ И AЛKOXOЛ, KAKTO И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA.
+ ОРГАНИЗИРА И ОСЪЩЕСТВЯВА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ОТ ОБЩ ИНТЕРЕС КАТО;ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ИЗКУПУВАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКО ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, ДИВОРАСТЯЩИ ГЪБИ, ПЛОДОВЕ И ДРУГИ; ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО; ТЪРГОВИЯ НА ПРЕПАРАТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА И ТОРОВЕ; ТЪРГОВИЯ С ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ; СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ; ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА СОБСТВЕНИ ИМОТИ И ВЕЩИ; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА В ЗАВЪРШЕН И/ИЛИ В ГРУБ ВИД НА ЖИЛИЩА, ОФИСИ, СКЛАДОВЕ И МАГАЗИНИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕ ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма