Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

"ДОКТОР МИТКО ЦИКАНДЕЛОВ- ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ" ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
101517051
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
"ДОКТОР МИТКО ЦИКАНДЕЛОВ- ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ"
Транслитерация
"DOKTOR MITKO TSIKANDELOV- IPSIMP PO ORTOPEDIA I TRAVMATOLOGIA"
Оборот
46,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, "ТОМА МИТОВ", 18 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ по ортопедия и травматология; диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; работа с рентгенова апаратура з... осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ по ортопедия и травматология; диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; работа с рентгенова апаратура за диагностика на ортопедо-травматологични заболявания; предписване на лекарства, превързочни материали, медицински пособия, лабораторни и други видове изследвания; извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации; предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност; предписване обема, вида домашни грижи и помощ за болни, лечение на болен в дома му, когато състоянието му налага това; хоспитализиране на пациентите в болница, когато лечебната цел не може да бъде постигната в амбулаторни условия или в дома на пациентите, мерки за укрепване и опазване на здравето; експертизи за временна нетрудоспособност; издаване на документи, свързани с осъществяваната дейност; насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ; търговски сделки с медицински консумативи, инструментариуми и техника и всякакъв вид търговски сделки, свързани с осъществяваните от търговеца като лечебно заведение медицински дейности и за обслужване на пациентите. прочети още скрии
Физически лица търговци
МИТКО ДИМИТРОВ ЦИКАНДЕЛОВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 46,000 31.43% - -
2020 35,000 -5.41% - -
2019 37,000 0 -

Служители

Година
Служители
2021 2
2019 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма "ДОКТОР МИТКО ЦИКАНДЕЛОВ- ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ" ЕТ на латиница ""DOKTOR MITKO TSIKANDELOV- IPSIMP PO ORTOPEDIA I TRAVMATOLOGIA"" с ЕИК/ПИК 101517051 е основана на 20 Октомври 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 46,000 лв. което е с 31% повече от предходната 2020 година (35,000 лв.), а средният годишен ръст е 13%.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма