Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОРБИТА ТУР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103332247
Регистрация по ЗДДС
Да - BG103332247 от 2011-10-24 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
ОРБИТА ТУР
Транслитерация
ORBITA TOUR
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. СТЕФАН СТАМБОЛОВ, 34, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона, разкриване на собствени търговски обекти, - производство на стоки с цел пр... Външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона, разкриване на собствени търговски обекти, - производство на стоки с цел продажба; 1редприемаческса дейност; маркетингови проучвания и специализиран анализ на пазари и търговски предприятия; рекламна дейност; консултанска дейност, - изготвяне на инвестиционни проекти; финансови и счетоводни /слуги; представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, - спедиторска и транспортна дейност, -разработка на информационни технологии и производствени иновации; юкупко-продажба на недвижими имоти, проектиране, строителство, обзавеждане, строително- монтажни и ремонтни работи, упражняване на контрол по време на стоителство; информационна, програмна, и мл реса река чейност, сделки с интелектуална собственост; производство на филми, видео а звукозаписи, както и други подобни дейности след издаване на лиценз, -издателска и печатарска дейност, организиране на концерти и шоу програми, продажба на права на излъчване както и на рекламни площи и зсички свързани с това дейности и предоставяне на услуги, след издаване ла лиценз, - туристическа и туроператорска дейност след издаване на лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ПОПОВ (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПЕТРАНКА МАРИНОВА МАРИНОВА 1.00 лв - 0.10% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНТОАНЕТА СТОЙКОВА ГЕОРГИЕВА 1.00 лв - 0.10% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НЕЛИ НЕДЯЛКОВА ИВАНОВА 1.00 лв - 0.10% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДАРИНА ПЕЙЧЕВА ПЕЙЧЕВА 1.00 лв - 0.10% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИМИТРИЧКА СТОЯНОВА КИРЯКОВА 5.00 лв - 0.50% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЗОРНИЦА КОСТАДИНОВА ПОПОВА 330.00 лв - 33.00% дял (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЗЛАТКА МИХАЙЛОВА НИКОЛОВА 1.00 лв - 0.10% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИЯ ВАСИЛЕВА БОЙЧЕВА 330.00 лв - 33.00% дял (свързан с 11 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛАЙ ИВАНОВ ДРУМЕВ 330.00 лв - 33.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ПОПОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОРБИТА ТУР ЕООД на латиница "ORBITA TOUR" с ЕИК/ПИК 103332247 е основана на 10 Май 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2011-05-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. СЛАВЯНСКА, 30, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, УЛ.ЗДРАВКО ЧАКЪРОВ 9, ОБЕКТ 18
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ОБОСОБЕНИ ЧАСТИ ПО РЕДА НА ЧЛ.31, АЛ.1 ОТ ЗАКОНА ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕ И ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ НА ВМТ ОРБИТА ЕАД, ГР. СОФИЯ.
+ външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона; разкриване на собствени търговски обекти; производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност; маркетингови проучвания и специализиран анализ на пазари и търговски предприятия; рекламна дейност; консултантска дейност; изготвяне на инвестиционни проекти; финансови и счетоводни услуги; представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; спедиторска и транспортна дейност; разработка на информационни технологии и производствени иновации; покупко-продажба на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.

2011-10-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, УЛ.ЗДРАВКО ЧАКЪРОВ 9, ОБЕКТ 18
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. СТЕФАН СТАМБОЛОВ, 34, вх. Б, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона; разкриване на собствени търговски обекти; производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност; маркетингови проучвания и специализиран анализ на пазари и търговски предприятия; рекламна дейност; консултантска дейност; изготвяне на инвестиционни проекти; финансови и счетоводни услуги; представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; спедиторска и транспортна дейност; разработка на информационни технологии и производствени иновации; покупко-продажба на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.
+ Външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона, разкриване на собствени търговски обекти,- производство на стоки с цел продажба; 1редприемаческса дейност; маркетингови проучвания и специализиран анализ на пазари и търговски предприятия; рекламна дейност; консултанска дейност,- изготвяне на инвестиционни проекти; финансови и счетоводни /слуги; представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица,- спедиторска и транспортна дейност,-разработка на информационни технологии и производствени иновации; юкупко-продажба на недвижими имоти, проектиране, строителство, обзавеждане, строително- монтажни и ремонтни работи, упражняване на контрол по време на стоителство; информационна, програмна, и мл реса река чейност, сделки с интелектуална собственост; производство на филми, видео а звукозаписи, както и други подобни дейности след издаване на лиценз,-издателска и печатарска дейност, организиране на концерти и шоу програми, продажба на права на излъчване както и на рекламни площи и зсички свързани с това дейности и предоставяне на услуги, след издаване ла лиценз,- туристическа и туроператорска дейност след издаване на лиценз.

2011-10-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG103332247 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма