Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГРИ ФУУД СЪЛЮШЪНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
104109382
Регистрация по ЗДДС
Да - BG104109382 от 1999-05-27 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
АГРИ ФУУД СЪЛЮШЪНС
Транслитерация
AGRI FOOD SOLUTIONS Sole-owned Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА Ж.П.ГАРА РАЗГРАД - ПТИЦЕКЛАНИЦА Виж на картата
Код на икономическа дейност
4669 - Търговия на едро с машини и части
Предмет на дейност
Производство и търговия с промишлени стоки, внос-износ на машини и оборудване за птицевъдство, маркетинг, производство и търговия на птиче месо и изделия от него, финансови и инвестиционни кон... Производство и търговия с промишлени стоки, внос-износ на машини и оборудване за птицевъдство, маркетинг, производство и търговия на птиче месо и изделия от него, финансови и инвестиционни консултации, сделки с недвижими имоти, строителство, вътрешно и външно-търговска дейност, търговско посредничество, търговско представителство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, незабранена със закон, както и всякакви други разрешени дейности, които следва да се водят по търговски начин, като за тези, за извършването на които се изисква разрешение на държавен орган - след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮБОМИР БОРИСОВ ЛОЗАНОВ (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"БЪЛГЕРИЪН АМЕРИКЪН ФУУДС ЛИМИТИД"
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГРИ ФУУД СЪЛЮШЪНС ЕООД на латиница "AGRI FOOD SOLUTIONS Sole-owned Ltd." с ЕИК/ПИК 104109382 е основана на 8 Февруари 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛУДОГОРСКО ПИЛЕ", но на 16 Юли 2015 година то бива сменено на сегашното "АГРИ ФУУД СЪЛЮШЪНС". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1999-05-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG104109382 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2001
Регистрация на фирмата

2011-03-23

2014-12-16
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-07-16
Промяна наименование
Името се сменя от ЛУДОГОРСКО ПИЛЕ на АГРИ ФУУД СЪЛЮШЪНС
Промяна предмет на дейност
- MAPKETИHГ, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ HA ПTИЧE MECO И ИЗДEЛИЯ OT HEГO, KAKTO И BCЯKAKBИ ДPУГИ PAЗPEШEHИ ДEЙHOCTИ, KOИTO CЛEДBA ДA CE BOДЯT ПO TЪPГOBCKИ HAЧИH, KATO ЗA TEЗИ, ЗA ИЗBЪPШBAHETO HA KOИTO CE ИЗИCKBA PAЗPEШEHИE HA ДЬPЖABEH OPГAH - CЛEД ПOЛУЧABAHETO MУ.
+ Производство и търговия с промишлени стоки, внос-износ на машини и оборудване за птицевъдство, маркетинг, производство и търговия на птиче месо и изделия от него, финансови и инвестиционни консултации, сделки с недвижими имоти, строителство, вътрешно и външно-търговска дейност, търговско посредничество, търговско представителство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, незабранена със закон, както и всякакви други разрешени дейности, които следва да се водят по търговски начин, като за тези, за извършването на които се изисква разрешение на държавен орган - след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма