Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АСПАРУХОВО КОМОДИТИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
824154242
Регистрация по ЗДДС
Да - BG824154242 от 1998-08-06 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
АСПАРУХОВО КОМОДИТИС
Транслитерация
"ASPARUHOVO COMMODITIES" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Аспарухово Виж на картата
Има 31 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производство и търговия с промишлени стоки, внос-износ на машини и оборудване за птицевъдство, маркетинг, производство и търговия на птиче месо и изделия от него, сделки с недвижими имоти, с... производство и търговия с промишлени стоки, внос-износ на машини и оборудване за птицевъдство, маркетинг, производство и търговия на птиче месо и изделия от него, сделки с недвижими имоти, строителство, вътрешно и външно-търговска дейност, търговско посредничество, търговско представителство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, незабранена със закон, както и всякакви други разрешени дейности, които следва да се водят по търговски начин, като за тези, за извършването на които се изисква разрешение на държавен орган - след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮБОМИР БОРИСОВ ЛОЗАНОВ (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БЪЛГЕРИЪН АМЕРИКЪН ФУУДС ЛИМИТИД
Капитал размер
19,333 лева (19,333 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АСПАРУХОВО КОМОДИТИС ЕООД на латиница ""ASPARUHOVO COMMODITIES" LTD" с ЕИК/ПИК 824154242 е основана на 8 Май 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СВИНЕВЪДСТВО - АСПАРУХОВО", но на 5 Август 2015 година то бива сменено на сегашното "АСПАРУХОВО КОМОДИТИС". Седалището на компанията се намира в с. Аспарухово, а началният внесен капитал е в размер на 19,333 лева.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

1998-08-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG824154242 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2014-12-10
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-08-05
Промяна наименование
Името се сменя от СВИНЕВЪДСТВО - АСПАРУХОВО на АСПАРУХОВО КОМОДИТИС
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO HA MAЛKИ ПPACETA, PAЗПЛOДHИ И ПЛEMEHHИ ЖИBOTHИ, CBИHE ЗA УГOЯBAHE, CBИHCKO MECO, MECHИ ПPOИЗBEДEHИЯ И KOЖИ, TЪPГOBCKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, OTДABAHE HA ПOMEЩEHИЯ ПOД HAEM.
+ производство и търговия с промишлени стоки, внос-износ на машини и оборудване за птицевъдство, маркетинг, производство и търговия на птиче месо и изделия от него, сделки с недвижими имоти, строителство, вътрешно и външно-търговска дейност, търговско посредничество, търговско представителство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, незабранена със закон, както и всякакви други разрешени дейности, които следва да се водят по търговски начин, като за тези, за извършването на които се изисква разрешение на държавен орган - след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма