Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФОРТИС ХОЛДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
112659760
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ФОРТИС ХОЛДИНГ
Транслитерация
FORTIS HOLDING
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, бул. България, 57, ет. 4 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Земеделие, Внос и износ на стоки, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, спедиционна, с... Земеделие, Внос и износ на стоки, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; превозни, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки, както и всякакви други сделки и услуги, извършването на които не е изрично забранено със закон, както и придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИРК АРТУР А БОРГЕРС (свързан с 3 фирми)
Управител: ЯН ЕДЕМОНД ЩАС ГОДЕЛ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЯН ЕДЕМОНД ЩАС ГОДЕЛ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
865,000 лева (865,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФОРТИС ХОЛДИНГ ЕООД на латиница "FORTIS HOLDING" с ЕИК/ПИК 112659760 е основана на 8 Април 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 865,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2012-06-28
Промяна наименование
Името се сменя от ФОРТИС ХОЛДИНГ на ФРАГОЛА ХОЛДИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ № 8, ет.4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, Цар Калоян, 103
Промяна предмет на дейност
- Земеделие, Внос и износ на стоки, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; превозни, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки, както и всякакви други сделки и услуги, извършването на които не е изрично забранено със закон.
+ Земеделие, Внос и износ на стоки, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; превозни, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки, както и всякакви други сделки и услуги, извършването на които не е изрично забранено със закон, както и придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества.

2013-02-13

2018-10-01
Промяна наименование
Името се сменя от ФРАГОЛА ХОЛДИНГ на ФОРТИС ХОЛДИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, Цар Калоян, 103
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дебръщица, ул.”Девета”, 4Б

2021-01-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Дебръщица, ул.”Девета”, 4Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, бул. България, 57, ет. 4

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма