Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЯН Е. Г. ЩАС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202122065
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 25, 2012 12:52
Наименование
ЯН Е. Г. ЩАС
Транслитерация
JAN E.G. STAES Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Дебръщица, Девета, 4Б Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешно и външнотърговска дейност, извършване на всякакви сделки с недвижими имоти, включително продажба, отдаване под наем и оценяване, арбитраж, търговско представителство и посредничест... Вътрешно и външнотърговска дейност, извършване на всякакви сделки с недвижими имоти, включително продажба, отдаване под наем и оценяване, арбитраж, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупко-продажба на недвижими имоти и отдаването им под наем, рекламна агенция, организиране и публикуване на печатни издания, транспорт, производство на стоки за всички видове индустрии, строителство, водно строителство, специални и нормални земни работи, дренажни работи, пътно строителство и изграждане на неметални конструкции, полагане на кабели и тръби, изграждане на железопътни съоръжения, изграждане и поддържане на различни терени, изграждане и поддържане на пътни знаци и маркировка, структурни дейности, строителни и монтажни дейности, разрушаване на съоръжения и сгради, покриване на покриви и изолация, топло и звукоизолация, полагане на подови настилки и стенни покрития, измазване на сгради, реставрация, мраморна работа, поставяне на всякакъв вид дограма, поставяне на стъкла, изграждане на метални конструкции и произведения от метал, поставяне на тръбопроводи, инсталиране на централно отопление, ВИК, електрически и специални инсталации, медиация, арбитраж, Земеделие, внос и износ на стоки, както и всякакви други дейности и услуги, извършването на които не е изрично забранено със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯН ЕДМОНД Г ЩАС (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЯН ЕДМОНД Г ЩАС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЯН Е. Г. ЩАС ЕООД на латиница "JAN E.G. STAES Ltd." с ЕИК/ПИК 202122065 е основана на 25 Юни 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФРАГОЛА ХОЛДИН", но на 16 Юни 2021 година то бива сменено на сегашното "ЯН Е. Г. ЩАС". Седалището на компанията се намира в с. Дебръщица, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-06-25
Регистрация на фирмата

2018-10-08
Промяна наименование
Името се сменя от ФРАГОЛА ХОЛДИН на ТИМБЪРЛЕЙН ТРАКТОР ЕНД МАРИИН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, Цар Калоян, 103
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дебръщица, ул.”Девета”, 4Б

2020-10-08
Промяна наименование
Името се сменя от ТИМБЪРЛЕЙН ТРАКТОР ЕНД МАРИИН на АНГЕЛОВА РОСИЦА АНГЕЛОВА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Дебръщица, ул.”Девета”, 4Б
+ БЪЛГАРИЯ, с. Крумово, ул. ”Албена”, 3

2021-06-16
Промяна наименование
Името се сменя от АНГЕЛОВА РОСИЦА АНГЕЛОВА на ЯН Е. Г. ЩАС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Крумово, ул. ”Албена”, 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дебръщица, Девета, 4Б
Промяна предмет на дейност
- Земеделие, внос и износ на стоки, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество, покупко-продажба на недвижими имоти и отдаването им под наем, рекламна агенция, организиране и публикуване на печатни издания, транспорт, производство на стоки за всички видове индустрии, строителство, водно строителство, специални и нормални земни работи, дренажни работи, пътно строителство и изграждане на неметални конструкции, полагане на кабели и тръби, изграждане на железопътни съоръжения, изграждане и поддържане на различни терени, изграждане и поддържане на пътни знаци и маркировка, структурни дейности, строителни и монтажни дейности, разрушаване на съоръжения и сгради, покриване на покриви и изолация, топло и звукоизолация, полагане на подови настилки и стенни покрития, измазване на сгради, реставрация, мраморна работа, поставяне на всякакъв вид дограма, поставяне на стъкла, изграждане на метални конструкции и произведения от метал, поставяне на тръбопроводи, инсталиране на централно отопление, ВИК, електрически и специални инсталации, медиация, арбитраж, както и всякакви други дейности и услуги, извършването на които не е изрично забранено със закон.
+ Вътрешно и външнотърговска дейност, извършване на всякакви сделки с недвижими имоти, включително продажба, отдаване под наем и оценяване, арбитраж, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупко-продажба на недвижими имоти и отдаването им под наем, рекламна агенция, организиране и публикуване на печатни издания, транспорт, производство на стоки за всички видове индустрии, строителство, водно строителство, специални и нормални земни работи, дренажни работи, пътно строителство и изграждане на неметални конструкции, полагане на кабели и тръби, изграждане на железопътни съоръжения, изграждане и поддържане на различни терени, изграждане и поддържане на пътни знаци и маркировка, структурни дейности, строителни и монтажни дейности, разрушаване на съоръжения и сгради, покриване на покриви и изолация, топло и звукоизолация, полагане на подови настилки и стенни покрития, измазване на сгради, реставрация, мраморна работа, поставяне на всякакъв вид дограма, поставяне на стъкла, изграждане на метални конструкции и произведения от метал, поставяне на тръбопроводи, инсталиране на централно отопление, ВИК, електрически и специални инсталации, медиация, арбитраж, Земеделие, внос и износ на стоки, както и всякакви други дейности и услуги, извършването на които не е изрично забранено със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма