Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕХНОЛИЗИНГ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
119669757
Регистрация по ЗДДС
Да - BG119669757 от 2007-03-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ТЕХНОЛИЗИНГ
Транслитерация
"TechnoLeasing"
Оборот
0 лв. оборот (13,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, кв. ИНДУСТРИАЛЕН Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
65.21 - Финансов лизинг
Предмет на дейност
Лизингова дейност, производство па суровини, материали и стоки, извършване на търговски сделки, представителство, услуги и иновационна дейност, с цел постигането на печалби, ... Лизингова дейност, производство па суровини, материали и стоки, извършване на търговски сделки, представителство, услуги и иновационна дейност, с цел постигането на печалби, създаване на предприятия, клонове и представителства в страната и чужбина, придобиване и управление на участия, акции и дялове п други дружества, както и участието в органите им за управление, придобиване или продажба на активи, участие в сливания, вливания, финансови итервенпии или сдружавания с други дружества, всички други дейности, незабранени със закон, включително след издаване на съответни разрешения, когато такива се изискват по закон. прочети още скрии
Съвет на директорите
ТАНЯ ГОСПОДИНОВА ВАСИЛЕВА (свързан с 6 фирми)
Калоян Борисов Стефанов (свързан с 9 фирми)
Стефан Борисов Стефанов (свързан с 21 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 13,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕХНОЛИЗИНГ АД на латиница ""TechnoLeasing"" с ЕИК/ПИК 119669757 е основана на 1 Юли 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""Технолизинг"", но на 3 Юли 2008 година то бива сменено на сегашното "ТЕХНОЛИЗИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. Нова Загора, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2007-03-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG119669757 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2008-07-03
Промяна наименование
Името се сменя от "Технолизинг" на ТЕХНОЛИЗИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, кв. ИНДУСТРИАЛЕН
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на АД
Промяна предмет на дейност
- Лизингова дейност, производство па суровини, материали и стоки, извършване на търговски сделки, представителство, услуги и иновационна дейност, с цел постигането на печалби, създаване на предприятия, клонове и представителства в страната и чужбина, придобиване и управление на участия, акции и дялове п други дружества, както и участието в органите им за управление, придобиване или продажба на активи, участие в сливания, вливания, финансови итервенпии или сдружавания с други дружества, всички други дейности, незабранени със закон, включително след издаване на съответни разрешения, когато такива се изискват по закон.
+ Лизингова дейност, производство па суровини, материали и стоки, извършване на търговски сделки, представителство, услуги и иновационна дейност, с цел постигането на печалби, създаване на предприятия, клонове и представителства в страната и чужбина, придобиване и управление на участия, акции и дялове п други дружества, както и участието в органите им за управление, придобиване или продажба на активи, участие в сливания, вливания, финансови итервенпии или сдружавания с други дружества, всички други дейности, незабранени със закон, включително след издаване на съответни разрешения, когато такива се изискват по закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма