Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНЕРДЖИ СТОК ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200492703
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 26, 2008 17:31
Наименование
ЕНЕРДЖИ СТОК
Транслитерация
ENERGY STOCK LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. Лев Толстой Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предлагане на услуги и консултации в страната и чужбина, свързани с разработването, техническа и икономическа оценка на проекти в сферата на производството на електроенергия от енергийни източници... Предлагане на услуги и консултации в страната и чужбина, свързани с разработването, техническа и икономическа оценка на проекти в сферата на производството на електроенергия от енергийни източници. Всички дейности, които пряко или косвено отговарят на дефинираните в предходния параграф цели, както и всякакви други дейности, незабранени от закона. Откриване на клонове и дъщерни дружества, както и участие в сходни и подобни компании в страната и чужбина, включително и приемане на тяхното управление. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР ПЕТРОВ ПЕТРОВ (свързан с 9 фирми)
Управител: ВЕСЕЛИН ЙОРДАНОВ ЧОБАНОВ (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ПЕТЪР ПЕТРОВ ПЕТРОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 9 фирми)
Съдружник: ВЕСЕЛИН ЙОРДАНОВ ЧОБАНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕСЕЛИН ЙОРДАНОВ ЧОБАНОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНЕРДЖИ СТОК ООД на латиница "ENERGY STOCK LTD" с ЕИК/ПИК 200492703 е основана на 26 Ноември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КЛИМАМАРКЕТ", но на 26 Юли 2013 година то бива сменено на сегашното "ЕНЕРДЖИ СТОК". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-11-26
Регистрация на фирмата

2013-07-26
Промяна наименование
Името се сменя от КЛИМАМАРКЕТ на ЕНЕРДЖИ СТОК
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, УЛ.ТАНЬО ВОЙВОДА, 2, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. Лев Толстой
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА, КОНСУЛТАНТСКА И ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА: ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА СЛЪНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ, ОТОПЛИТЕЛНИ, ВЕНТИЛАЦИОННИ, КЛИМАТИЧНИ И ВЯТЪРНИ ИНСТАЛАЦИИ; УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ, ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА; ПРОЕКТИРАНЕ, ДИЗАЙН И ТЕХНИКОИКОНОМИЧЕСКИ ОЦЕНКИ НА СЛЪНЧЕВИ СИСТЕМИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ ЗА ДОБИВ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ; ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И СЕРВИЗ НА КОМПЛЕКСНИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЙНИ ОБЕКТИ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ.
+ Предлагане на услуги и консултации в страната и чужбина, свързани с разработването, техническа и икономическа оценка на проекти в сферата на производството на електроенергия от енергийни източници. Всички дейности, които пряко или косвено отговарят на дефинираните в предходния параграф цели, както и всякакви други дейности, незабранени от закона. Откриване на клонове и дъщерни дружества, както и участие в сходни и подобни компании в страната и чужбина, включително и приемане на тяхното управление.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма