Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЗИ - Животозастраховане ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121518328
Регистрация по ЗДДС
Да - BG121518328 от 1998-12-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
ДЗИ - Животозастраховане
Транслитерация
DZI - LIFE INSURANCE JSC
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ВИТОША, 89Б Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Застраховане на лица срещу събития, свързани с живота, здравето или телесната цялост чрез извършване на: застраховки „живот", свързани или не с инвестиционен фонд;женитбена и детска застраховка,... Застраховане на лица срещу събития, свързани с живота, здравето или телесната цялост чрез извършване на: застраховки „живот", свързани или не с инвестиционен фонд;женитбена и детска застраховка, свързана или не с инвестиционен фонд;пенсионни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд;здравни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд;допълнителни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд;застраховка „Заболяване“;презастраховане на застрахователи, извършващи застраховане по Раздел I от Приложение №1 на Кодекса за застраховане;задължително застраховане в предвидените от закона случаи;управление на активите на застрахователя;инвестиране на застрахователните резерви и собствените средства съгласно Кодекса за застраховане. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
КБС ИНШУРЪНС НВ
Капитал размер
136,391,500 лева (136,391,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЗИ - Животозастраховане ЕАД на латиница "DZI - LIFE INSURANCE JSC" с ЕИК/ПИК 121518328 е основана на 30 Януари 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО И ПРЕЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО /ЗПАД/ "ДЗИ"", но на 8 Януари 2015 година то бива сменено на сегашното "ДЗИ - Животозастраховане". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 136,391,500 лева.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

1998-12-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG121518328 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-01-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на АД

2008-03-06
Промяна предмет на дейност
- Застраховане на лица срещу събития, свързани с живота, здравето или телесната цялост чрез извършване на : 1. застраховка "живот", свързани или не с инвестиционен фонд; 2. женитба или детска застраховка, свързана или не с инвестиционен фонд;3. пенсионни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд;4. здравни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд;5. допълнителни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд; презастраховане на застрахователи, извършващи застраховките по т.1,2,3,4 и 5; задължително застраховане в предвидените от закона случаи; управление на набраните от застраховането и презастраховането средства; инвестиране на застрахователните резерви и собствените средства, съгласно закона на застраховането.
+ Застраховане на лица срещу събития, свързани с живота, здравето или телесната цялост чрез извършване на: 1.застраховки "живот", свързани или не с инвестиционен фонд; 2.женитбена и детска застраховка, свързана или не с инвестиционен фонд; 3.пенсионни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд; 4.здравни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд; 5.допълнителни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд; презастраховане на застрахователи, извършващи застраховките по т.1,2,3,4 и 5; задължително застраховане в предвидените от закона случаи; управление на набраните от застраховането и презастраховането средства; инвестиране на застрахователните резерви и собствените средства, съгласно закона за застраховането.

2008-07-30
Промяна наименование
Името се сменя от ЗАСТРАХОВАТЕЛНО И ПРЕЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО /ЗПАД/ "ДЗИ" на ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО /ЗАД/ "ДЗИ"

2009-04-17
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на АД

2012-08-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Средец, бул. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, 6

2012-10-16
Промяна наименование
Името се сменя от ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО /ЗАД/ "ДЗИ" на "ДЗИ - Животозастраховане"
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на ЕАД

2015-01-08
Промяна наименование
Името се сменя от "ДЗИ - Животозастраховане" на ДЗИ - Животозастраховане

2016-07-01
Промяна предмет на дейност
- Застраховане на лица срещу събития, свързани с живота, здравето или телесната цялост чрез извършване на: 1.застраховки "живот", свързани или не с инвестиционен фонд; 2.женитбена и детска застраховка, свързана или не с инвестиционен фонд; 3.пенсионни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд; 4.здравни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд; 5.допълнителни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд; презастраховане на застрахователи, извършващи застраховките по т.1,2,3,4 и 5; задължително застраховане в предвидените от закона случаи; управление на набраните от застраховането и презастраховането средства; инвестиране на застрахователните резерви и собствените средства, съгласно закона за застраховането.
+ Застраховане на лица срещу събития, свързани с живота, здравето или телесната цялост чрез извършване на: застраховки „живот", свързани или не с инвестиционен фонд;женитбена и детска застраховка, свързана или не с инвестиционен фонд;пенсионни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд;здравни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд;допълнителни застраховки, свързани или не с инвестиционен фонд;застраховка „Заболяване“;презастраховане на застрахователи, извършващи застраховане по Раздел I от Приложение №1 на Кодекса за застраховане;задължително застраховане в предвидените от закона случаи;управление на активите на застрахователя;инвестиране на застрахователните резерви и собствените средства съгласно Кодекса за застраховане.

2017-09-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ВИТОША, 89Б

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма