Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТК-ИМОТИ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
128007012
Регистрация по ЗДДС
Да - BG128007012 от 2023-08-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
ТК-ИМОТИ
Транслитерация
KABILE-LB
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. ГОРИЦА, 6 Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
1050 - производство на мляко и млечни продукти.
Предмет на дейност
Покупка, строителство, обзавеждане, отдаване под наем, управление и продажба на недвижими имоти. Инвестиране във финансови активи и инструменти, вкл. вземания. Инвестиране в недвижими имоти,... Покупка, строителство, обзавеждане, отдаване под наем, управление и продажба на недвижими имоти. Инвестиране във финансови активи и инструменти, вкл. вземания. Инвестиране в недвижими имоти, с цел продажба и/или отдаване под наем, изграждане и експлоатация на индустриални зони. Търговско представителство и посредничество в страната и чужбина. Инвестиране в търговски дружества, вкл. придобиване, управление и продажба на участия в дружества. Финансиране на други дружества, в които дружеството участва и всякакъв друг вид дейност, незабранена от закона. Дейностите, за които се изисква разрешение, се извършват след получаване на необходимото разрешение от надлежния орган.ДРУЖЕСТВОТО може да извършва и всякаква друга дейност в страната и чужбина, доколкото това не противоречи на разпоредбите на действащото законодателство. прочети още скрии
Съвет на директорите
ВЕЛКО ГЕОРГИЕВ МАНОВ (свързан с 1 фирма)
МАРИН ИВАНОВ СТОЕВ (свързан с 21 фирми)
БОРИСЛАВА ЮРИЕВА ФИВЕЙСКА (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
231,386 лева (231,386 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТК-ИМОТИ АД на латиница "KABILE-LB" с ЕИК/ПИК 128007012 е основана на 22 Април 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАБИЛЕ - ЛБ", но на 6 Юли 2023 година то бива сменено на сегашното "ТК-ИМОТИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 231,386 лева.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2022-12-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ул. Обходен път Запад, 57
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. ГОРИЦА, 6

2023-07-06
Промяна наименование
Името се сменя от КАБИЛЕ - ЛБ на ТК-ИМОТИ
Промяна предмет на дейност
- ИЗKУПУBAHE И ПPEPAБOTKA HA MЛЯKO, ПPOИЗBOДCTBO HA MЛEЧHИ ПPOДУKTИ, TЬPГOBИЯ CЪC COБCTBEHИ И ДPУГИ ИЗДEЛИЯ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA.
+ Покупка, строителство, обзавеждане, отдаване под наем, управление и продажба на недвижими имоти. Инвестиране във финансови активи и инструменти, вкл. вземания. Инвестиране в недвижими имоти, с цел продажба и/или отдаване под наем, изграждане и експлоатация на индустриални зони. Търговско представителство и посредничество в страната и чужбина. Инвестиране в търговски дружества, вкл. придобиване, управление и продажба на участия в дружества. Финансиране на други дружества, в които дружеството участва и всякакъв друг вид дейност, незабранена от закона. Дейностите, за които се изисква разрешение, се извършват след получаване на необходимото разрешение от надлежния орган.ДРУЖЕСТВОТО може да извършва и всякаква друга дейност в страната и чужбина, доколкото това не противоречи на разпоредбите на действащото законодателство.

2023-08-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG128007012 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма