Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Кристофф Иммобилиаре ООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на December 28, 2015 13:11
ЕИК/ПИК
130968790
Регистрация по ЗДДС
Да - BG130968790 от 2005-12-08 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
Кристофф Иммобилиаре
Транслитерация
Christoff Immobiliare
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Еловица, 44 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупко – продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти (жилищни сгради, сгради с обществено предназначение, производствени, складови и търговски сгради), изработка на интериор... покупко – продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти (жилищни сгради, сгради с обществено предназначение, производствени, складови и търговски сгради), изработка на интериорни, екстериорни проекти и дизайн, извършване на консултантски услуги в сферата на недвижимата собственост, търговско посредничество и представителство прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО ДЕНЧЕВ ХРИСТОВ (свързан с 12 фирми)
Съдружник: РАЛИЦА ИВАНОВА СТЕФАНОВА 500.00 лв - 0.14% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: ХРИСТО ДЕНЧЕВ ХРИСТОВ 350,000.00 лв - 99.86% дял (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ХРИСТО ДЕНЧЕВ ХРИСТОВ (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
350,500 лева (350,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Кристофф Иммобилиаре ООД на латиница "Christoff Immobiliare" с ЕИК/ПИК 130968790 е основана на 5 Март 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДОЛЧЕ ПАРАДИЗО", но на 14 Юни 2012 година то бива сменено на сегашното "Кристофф Иммобилиаре". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 350,500 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2005-12-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG130968790 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-10-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Лозенец, ул. ЗЛАТОВРЪХ 71
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул. СИМЕОНОВСКО ШОСЕ, 85 " З ", вх. А, ет. 2, офис 2

2009-11-09
Промяна предмет на дейност
- СПОРТНИ КЛУБОВЕ, ФИТНЕС ЦЕНТРОВЕ, АГЕНТСТВО, СТРОИТЕЛСТВО И ОБЗАВЕЖДАНЕ,НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТУРИСТИЧЕСКИ , РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ,ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ, ВНОС, ИЗНОС НА СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО, ЛИЗИНГ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, управление и стопанисване на нощни заведения, сладкарници, спортни клубове, фитнес центрове, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, внос, износ, реекспорт, търговия на едро и дребно с всички видове хранителни стоки, алкохол, тютюневи изделия, както и всички други сделки и дейности, незабранени от закона.

2010-08-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул. СИМЕОНОВСКО ШОСЕ, 85 " З ", вх. А, ет. 2, офис 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша, 85

2011-03-24
Промяна наименование
Името се сменя от ДОЛЧЕ ПАРАДИЗО на ЕМБОРИО Иммобилиаре
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша, 85
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Московска, 29, вх. 4, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, управление и стопанисване на нощни заведения, сладкарници, спортни клубове, фитнес центрове, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, внос, износ, реекспорт, търговия на едро и дребно с всички видове хранителни стоки, алкохол, тютюневи изделия, както и всички други сделки и дейности, незабранени от закона.
+ Покупко-продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти (жилищни сгради, сгради с обществено предназначение, производствени, складови и търговски сгради); посредническа дейност в областта на недвижимата собственост; изработка на интериорни проекти и дизайн, както и всички други сделки и дейности, незабранени от закона

2012-01-09
Промяна наименование
Името се сменя от ЕМБОРИО Иммобилиаре на Иммобилиаре 01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Московска, 29, вх. 4, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Московска, 29, вх. Г, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти (жилищни сгради, сгради с обществено предназначение, производствени, складови и търговски сгради); посредническа дейност в областта на недвижимата собственост; изработка на интериорни проекти и дизайн, както и всички други сделки и дейности, незабранени от закона
+ Внос, износ, реекспорт и други търговски операции с нефт, химически, нефтени и нефтохимически продукти, изграждане и експлоатация на бензиностанции с всички съпътстващи дейности, търговия на едро и дребно с петролни продукти / от минерално масло/, извършване на търговски сделки с петрол и петролни продукти, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; всички други сделки и дейности, незабранени от закона.

2012-05-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Московска, 29, вх. Г, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Еловица, 44
Промяна предмет на дейност
- Внос, износ, реекспорт и други търговски операции с нефт, химически, нефтени и нефтохимически продукти, изграждане и експлоатация на бензиностанции с всички съпътстващи дейности, търговия на едро и дребно с петролни продукти / от минерално масло/, извършване на търговски сделки с петрол и петролни продукти, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; всички други сделки и дейности, незабранени от закона.
+ ПОКУПКО-ПРОДАЖБА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, СГРАДИ С ОБЩЕСТВЕНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, ПРОИЗВОДСТВЕНИ, СКЛАДОВИ И ТЪРГОВСКИ СГРАДИ), ИЗРАБОТКА НА ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ И ДИЗАЙН, ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА НЕДВИЖИМАТА СОБСТВЕНОСТ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО. ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2012-06-14
Промяна наименование
Името се сменя от Иммобилиаре 01 на Кристофф Иммобилиаре
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКО-ПРОДАЖБА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, СГРАДИ С ОБЩЕСТВЕНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, ПРОИЗВОДСТВЕНИ, СКЛАДОВИ И ТЪРГОВСКИ СГРАДИ), ИЗРАБОТКА НА ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ И ДИЗАЙН, ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА НЕДВИЖИМАТА СОБСТВЕНОСТ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО. ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ I. Покупко-продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти (жилищни сгради, сгради с обществено предназначение, производствени, складови и търговски сгради), изработка на интериорни проекти и дизайн, извършване на консултантски услуги в сферата на недвижимата собственост, търговско посредничество и представителство.II. Планиране, проектиране, строителство и инженеринг; ремонт, реконструкция, модернизация и рехабилитация; строителство, ремонт и рехабилитация на пътища и други инфраструктурни обекти; геопроучвателни, хидроложки и сондажни дейности; реализация на инвестиционни проекти, в т.ч. строителство, ремонт, поддръжка, управление, стопанисване, изграждане на хидротехнически съоръжения, строително-монтажна дейност и изпълнение на строителни обекти в страната и чужбина; изработка на екстериорни и инфраструктурни проекти, извършване на консултантски услуги в сферата на проектирането, строителството, архитектурата и инфраструктурните обекти, търговско посредничество и представителство;III. Всички други сделки и дейности, незабранени от закона.

2014-10-30
Промяна предмет на дейност
- I. Покупко-продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти (жилищни сгради, сгради с обществено предназначение, производствени, складови и търговски сгради), изработка на интериорни проекти и дизайн, извършване на консултантски услуги в сферата на недвижимата собственост, търговско посредничество и представителство.II. Планиране, проектиране, строителство и инженеринг; ремонт, реконструкция, модернизация и рехабилитация; строителство, ремонт и рехабилитация на пътища и други инфраструктурни обекти; геопроучвателни, хидроложки и сондажни дейности; реализация на инвестиционни проекти, в т.ч. строителство, ремонт, поддръжка, управление, стопанисване, изграждане на хидротехнически съоръжения, строително-монтажна дейност и изпълнение на строителни обекти в страната и чужбина; изработка на екстериорни и инфраструктурни проекти, извършване на консултантски услуги в сферата на проектирането, строителството, архитектурата и инфраструктурните обекти, търговско посредничество и представителство;III. Всички други сделки и дейности, незабранени от закона.
+ покупко – продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти (жилищни сгради, сгради с обществено предназначение, производствени, складови и търговски сгради), изработка на интериорни, екстериорни проекти и дизайн, извършване на консултантски услуги в сферата на недвижимата собственост, търговско посредничество и представителство

2015-09-18
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2015-12-28
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма