Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Кристофф Лоджистик ООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на January 4, 2016 10:08
ЕИК/ПИК
131162873
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131162873 от 2005-06-14 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
Кристофф Лоджистик
Транслитерация
Christoff Logistic
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Еловица, 44 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на воден и автомобилен превоз на товари в страната и чужбина, специализирани транспортни услуги в страната и чужбина, изграждане и управление на складови площи, внос, износ и покупк... Извършване на воден и автомобилен превоз на товари в страната и чужбина, специализирани транспортни услуги в страната и чужбина, изграждане и управление на складови площи, внос, износ и покупко-продажба на моторни превозни средства и плавателни съдове, търговско посредничество и представителство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО ДЕНЧЕВ ХРИСТОВ (свързан с 12 фирми)
Съдружник: РАЛИЦА ИВАНОВА СТЕФАНОВА 500.00 лв - 0.99% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: ХРИСТО ДЕНЧЕВ ХРИСТОВ 50,000.00 лв - 99.01% дял (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ХРИСТО ДЕНЧЕВ ХРИСТОВ (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
50,500 лева (50,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Кристофф Лоджистик ООД на латиница "Christoff Logistic" с ЕИК/ПИК 131162873 е основана на 19 Март 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "УЪРЛД ЛИЗИНГ ГРУП", но на 14 Юни 2012 година то бива сменено на сегашното "Кристофф Лоджистик". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,500 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2005-06-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131162873 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-10-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Лозенец, ул. ЗЛАТОВРЪХ 71
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул. СИМЕОНОВСКО ШОСЕ 85, б."З", вх. А, ет. 2, оф. 2

2010-08-17
Промяна наименование
Името се сменя от УЪРЛД ЛИЗИНГ ГРУП на ГРУППО КРЕАТИВО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул. СИМЕОНОВСКО ШОСЕ 85, б."З", вх. А, ет. 2, оф. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ВИТОША, 85
Промяна предмет на дейност
- ФИНАНСОВО НЕ БАНКОВО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, БЕЗ ЗАСТРАХОВАНЕ И ОСИГУРЯВАНЕ ЧРЕЗ САМОСТОЯТЕЛНИ ФОНДОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ВЪТРЕШНИЯ ПАЗАР НА ЛИЗИНГ И ЛИЗИНГОВО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ НА ВСЯКАКВИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН СДЕЛКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННА И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ проектиране, строителство, инженеринг; ремонтни работи, реконструкции и рехабилитация; строителство, ремонт и рехабилитация на пътища и други инфраструктурни обекти; геопроучвателни, хидроложки и сондажни работи; реализация на инвестиционни проекти, в т.ч. строителство, ремонт, поддръжка, управление, стопанисване, продажба и отдаване под наем, изграждане на хидротехнически съоръжения, реконструкция и модернизация, търговско представителство и посредничество; обучение и преквалификация на работници и служители в строителството, строително-монтажна дейност -планиране, проектиране и изпълнение на строителни обекти в страната и чужбина, дружеството може да осъществява и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена от закона

2011-03-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ВИТОША, 85
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Московска, 29, вх. 4, ет. 1

2012-01-09
Промяна наименование
Името се сменя от ГРУППО КРЕАТИВО на Иммобилиаре 02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Московска, 29, вх. 4, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Московска, 29, вх. Г, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- проектиране, строителство, инженеринг; ремонтни работи, реконструкции и рехабилитация; строителство, ремонт и рехабилитация на пътища и други инфраструктурни обекти; геопроучвателни, хидроложки и сондажни работи; реализация на инвестиционни проекти, в т.ч. строителство, ремонт, поддръжка, управление, стопанисване, продажба и отдаване под наем, изграждане на хидротехнически съоръжения, реконструкция и модернизация, търговско представителство и посредничество; обучение и преквалификация на работници и служители в строителството, строително-монтажна дейност -планиране, проектиране и изпълнение на строителни обекти в страната и чужбина, дружеството може да осъществява и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена от закона
+ I. Внос, износ, реекспорт и други търговски операции с нефт, химически, нефтени и нефто-химически продукти, изграждане и експлоатация на бензиностанции с всички съпътстващи дейности, търговия на едро и дребно с петролни продукти / от минерално масло/, извършване на търговски сделки с петрол и петролни продукти, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. II. Всички други сделки и дейности, незабранени от Закона.

2012-05-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Московска, 29, вх. Г, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Еловица, 44
Промяна предмет на дейност
- I. Внос, износ, реекспорт и други търговски операции с нефт, химически, нефтени и нефто-химически продукти, изграждане и експлоатация на бензиностанции с всички съпътстващи дейности, търговия на едро и дребно с петролни продукти / от минерално масло/, извършване на търговски сделки с петрол и петролни продукти, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. II. Всички други сделки и дейности, незабранени от Закона.
+ Покупко-продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти (жилищни сгради, сгради с обществено предназначение, производствени, складови и търговски сгради), изработка на интериорни проекти и дизайн, извършване на консултантски услуги в сферата на недвижимата собственост, търговско посредничество и представителство.Всички други сделки и дейности, незабранени от Закона.

2012-06-14
Промяна наименование
Името се сменя от Иммобилиаре 02 на Кристофф Лоджистик
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти (жилищни сгради, сгради с обществено предназначение, производствени, складови и търговски сгради), изработка на интериорни проекти и дизайн, извършване на консултантски услуги в сферата на недвижимата собственост, търговско посредничество и представителство.Всички други сделки и дейности, незабранени от Закона.
+ I.Извършване на воден и автомобилен превоз на товари и пътници в страната и чужбина, специализирани транспортни услуги в страната и чужбина, спедиционна дейност в страната и чужбина, управление и изграждане на складови площи, търговско посредничество и представителство.II. Внос, износ, реекспорт и други търговски операции с нефт, химически, нефтени и нефто-химически продукти, изграждане и експлоатация на бензиностанции с всички съпътстващи дейности, търговия на едро и дребно с петролни продукти / от минерално масло/, извършване на търговски сделки с петрол и петролни продукти, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско посредничество и представителство.III. Внос, износ и покупко-продажба на моторни превозни средства, внос, износ и покупко-продажба на строителна техника, внос, износ и покупко-продажба на земеделска техника, изграждане и управление на автокозметични центрове, изграждане и управление на автокъщи, отдаване под наем на моторни превозни средства, търговско посредничество и представителство.IV. Всички други сделки и дейности, незабранени от Закона.

2014-10-30
Промяна предмет на дейност
- I.Извършване на воден и автомобилен превоз на товари и пътници в страната и чужбина, специализирани транспортни услуги в страната и чужбина, спедиционна дейност в страната и чужбина, управление и изграждане на складови площи, търговско посредничество и представителство.II. Внос, износ, реекспорт и други търговски операции с нефт, химически, нефтени и нефто-химически продукти, изграждане и експлоатация на бензиностанции с всички съпътстващи дейности, търговия на едро и дребно с петролни продукти / от минерално масло/, извършване на търговски сделки с петрол и петролни продукти, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско посредничество и представителство.III. Внос, износ и покупко-продажба на моторни превозни средства, внос, износ и покупко-продажба на строителна техника, внос, износ и покупко-продажба на земеделска техника, изграждане и управление на автокозметични центрове, изграждане и управление на автокъщи, отдаване под наем на моторни превозни средства, търговско посредничество и представителство.IV. Всички други сделки и дейности, незабранени от Закона.
+ Извършване на воден и автомобилен превоз на товари в страната и чужбина, специализирани транспортни услуги в страната и чужбина, изграждане и управление на складови площи, внос, износ и покупко-продажба на моторни превозни средства и плавателни съдове, изграждане и управление на автокъщи и автокозметични центрове, търговско посредничество и представителство.

2015-09-18
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2015-10-14
Промяна предмет на дейност
- Извършване на воден и автомобилен превоз на товари в страната и чужбина, специализирани транспортни услуги в страната и чужбина, изграждане и управление на складови площи, внос, износ и покупко-продажба на моторни превозни средства и плавателни съдове, изграждане и управление на автокъщи и автокозметични центрове, търговско посредничество и представителство.
+ извършване на воден и автомобилен превоз на товари в страната и чужбина, специализирани транспортни услуги в страната и чужбина, изграждане и управление на складови площи, внос, износ и покупко-продажба на моторни превозни средства и плавателни съдове, търговско посредничество и представителство

2015-10-16
Промяна предмет на дейност
- извършване на воден и автомобилен превоз на товари в страната и чужбина, специализирани транспортни услуги в страната и чужбина, изграждане и управление на складови площи, внос, износ и покупко-продажба на моторни превозни средства и плавателни съдове, търговско посредничество и представителство
+ Извършване на воден и автомобилен превоз на товари в страната и чужбина, специализирани транспортни услуги в страната и чужбина, изграждане и управление на складови площи, внос, износ и покупко-продажба на моторни превозни средства и плавателни съдове, търговско посредничество и представителство.

2016-01-04
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма