Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЕТРА БЛОН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200100554
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 25, 2008 10:17
Наименование
ПЕТРА БЛОН
Транслитерация
PETRA BLON LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ.РУЖА, 26А Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешна и външнотърговска дейност; търговия с недвижими имоти; рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; дизайн, архитектура, проектантска дейност; производство и продажба на... Вътрешна и външнотърговска дейност; търговия с недвижими имоти; рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; дизайн, архитектура, проектантска дейност; производство и продажба на стоки, покупка на стоки с цел продажба в първоначален или обработен вид, като за дейностите, за които се изисква лиценз, след получаването на такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЯ ГЕНЧЕВА ПАПРИКОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЯ ГЕНЧЕВА ПАПРИКОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЕТРА БЛОН ЕООД на латиница "PETRA BLON LTD" с ЕИК/ПИК 200100554 е основана на 25 Април 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ СТАНОЕВ", но на 2 Юли 2011 година то бива сменено на сегашното "ПЕТРА БЛОН". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-04-25
Регистрация на фирмата

2011-07-02
Промяна наименование
Името се сменя от СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ СТАНОЕВ на ПЕТРА БЛОН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, УЛ.РУЖА, 7, ет. 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ.РУЖА, 26А
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ И СЪОРАЖЕНИЯ, ИНВЕСТИЦИОННА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА СТРОИТЕЛСТВОТО , ИЗГРАЖДАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРИ, ПРОДЖЕТ-МЕНИДЖМЪНТ, ПРОЕКТАНСКИ УСЛУГИ;ПРОЕКТИРАНЕ НА СЪОРАЖЕНИЯ И СГРАДИ; УПРАВЛЕНИЕ НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ; МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО , ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ; ТОВАРНО-РАЗТОВАРНА , СПЕДИТОРСКА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА. В СЛУЧЕЙ , 4Е ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНА ДЕЙНОСТ СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ, ДРУЖЕСТВОТО ПРЕДПРИЕМА ИЗВЪРШВАНЕТО И СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗИРАНЕ, ОСВЕН АКО ЗАКОНЪТ ПОЗВОЛЯВА ИЗВЪРШВАНЕТО И ПРЕДИ ТОВА.
+ Вътрешна и външнотърговска дейност; търговия с недвижими имоти; рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; дизайн, архитектура, проектантска дейност; производство и продажба на стоки, покупка на стоки с цел продажба в първоначален или обработен вид, като за дейностите, за които се изисква лиценз, след получаването на такъв.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма