Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПИ - СИ - КЕЙ ООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 18, 2013 14:33
ЕИК/ПИК
200235858
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 4, 2008 13:53
Наименование
ПИ - СИ - КЕЙ
Транслитерация
PCK OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, бул. "България", 47, вх. Б Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, продажба и сервиз на медицинска апаратура, проектиране и изграждане на оборудване за възобновими енергийни източници и ресурси. Извършване на търговия на дребно и едро в страната и ч... Производство, продажба и сервиз на медицинска апаратура, проектиране и изграждане на оборудване за възобновими енергийни източници и ресурси. Извършване на търговия на дребно и едро в страната и чужбина със стоки незабранени от закона; извършване на строителство и търговия със строителни материали и недвижими имоти; развиване на земеделие, животновъдство и млекопреработване; търговия с горива и петролни продукти; извършване на шивашка дейност; търговско посредничество и представителство; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; хотелиерство и ресторантьорство; извършване на други дейности и сделки, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЖЕНГИЗ КАБАКДЖЪ (свързан с 1 фирма)
Управител: ТЕОМАН МУСТАФА ЯЛЧЪН (свързан с 16 фирми)
Съдружник: ДЖЕНГИЗ КАБАКДЖЪ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ТЕОМАН МУСТАФА ЯЛЧЪН 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 16 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПИ - СИ - КЕЙ ООД на латиница "PCK OOD" с ЕИК/ПИК 200235858 е основана на 4 Юли 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ОРФЕЙ ИНВЕСТ", но на 6 Януари 2010 година то бива сменено на сегашното "ПИ - СИ - КЕЙ". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-07-04
Регистрация на фирмата

2010-01-06
Промяна наименование
Името се сменя от ОРФЕЙ ИНВЕСТ на ПИ - СИ - КЕЙ
Промяна съдружници
- ВЕЛИТИН ВЕЛИ КЯМИЛ - 2500 лв - 50.00% дял
- ТЕОМАН МУСТАФА ЯЛЧЪН - 2500 лв - 50.00% дял
+ ТЕОМАН МУСТАФА ЯЛЧЪН - 2500 лв - 50.00% дял
+ ДЖЕНГИЗ КАБАКДЖЪ - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Извършване на търговия на дребно и едро в страната и чужбина със стоки незабранени от закона; извършване на строителство и търговия със строителни материали и недвижими имоти; развиване на земеделие, животновъдство и млекопреработване; търговия с горива и петролни продукти; извършване на шивашка дейност; търговско посредничество и представителство; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; хотелиерство и ресторантьорство; извършване на други дейности и сделки, незабранени от закона.
+ Производство, продажба и сервиз на медицинска апаратура, проектиране и изграждане на оборудване за възобновими енергийни източници и ресурси. Извършване на търговия на дребно и едро в страната и чужбина със стоки незабранени от закона; извършване на строителство и търговия със строителни материали и недвижими имоти; развиване на земеделие, животновъдство и млекопреработване; търговия с горива и петролни продукти; извършване на шивашка дейност; търговско посредничество и представителство; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; хотелиерство и ресторантьорство; извършване на други дейности и сделки, незабранени от закона.

2013-11-18
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма