Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЙТ ХАМЪР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201442393
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201442393 от 2014-06-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 18, 2011 17:03
Наименование
ЙТ ХАМЪР
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, УЛ. ВЕЛИКОКНЯЖЕВСКА, 22 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Фитнес услуги, продажба на хранителни добавки на едро и дребно, както и на спортни дрехи и аксесоари, търговия на едро и дребно, ресторантьорство, превозни, спедиционни, комисионни сделк... Фитнес услуги, продажба на хранителни добавки на едро и дребно, както и на спортни дрехи и аксесоари, търговия на едро и дребно, ресторантьорство, превозни, спедиционни, комисионни сделки, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица , покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, транспортни, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, счетоводни и други услуги, производство на електроенергия, проучване на вятърния потенциал в страната и чужбина и възможностите за за реализация на ветроенергийни, фотоволтаични проекти в България, разкриване, проектиране, реализация и менинджмънт на ветроенергийни фотоволтаични енергийни системи и паркове, консултации по проекти в областта на вятърната и алтернативната възобновяема енергия, маркетинг, вътрешна и външна търговия, селскостопанска дейност, строителство и сделки с недвижими имоти; и всички други дейности и услуги посочени в Търговският закон и незабранени с нормативен акт. Дейността ще се извършва в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йовко Иванов Тихов (свързан с 1 фирма)
Съдружник: НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ КОЛЕВ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ЙОВКО ИВАНОВ ТИХОВ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЙОВКО ИВАНОВ ТИХОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЙТ ХАМЪР ООД с ЕИК/ПИК 201442393 е основана на 18 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХЕЛИОС СИСТЕМС", но на 1 Ноември 2016 година то бива сменено на сегашното "ЙТ ХАМЪР". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-02-18
Регистрация на фирмата

2014-06-02
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ; ПРОУЧВАНЕ НА ВЯТЪРНИЯ ПОТЕНЦИАЛ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ВЕТРОЕНЕРГИЙНИ ФОТОВОЛТАИЧНИ ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ; РАЗКРИВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, РЕАЛИЗАЦИЯ И МЕНИДЖМЪНТ НА ВЕТРОЕНЕРГИЙНИ ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ И ПАРКОВЕ; КОНСУЛТАЦИИ ПО ПРОЕКТИ В ОБЛАСТТА НА ВЯТЪРНАТА И АЛТЕРНАТИВНАТА ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ; МАРКЕТИНГ; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ; СТРОИТЕЛСТВО И СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Фитнес услуги, продажба на хранителни добавки на едро и дребно, както и на спортни дрехи и аксесоари, търговия на едро и дребно, ресторантьорство, превозни, спедиционни, комисионни сделки, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица , покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, транспортни, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, счетоводни и други услуги, производство на електроенергия, проучване на вятърния потенциал в страната и чужбина и възможностите за за реализация на ветроенергийни, фотоволтаични проекти в България, разкриване, проектиране, реализация и менинджмънт на ветроенергийни фотоволтаични енергийни системи и паркове, консултации по проекти в областта на вятърната и алтернативната възобновяема енергия, маркетинг, вътрешна и външна търговия, селскостопанска дейност, строителство и сделки с недвижими имоти; и всички други дейности и услуги посочени в Търговският закон и незабранени с нормативен акт. Дейността ще се извършва в страната и чужбина.

2014-06-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201442393 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-11-01
Промяна наименование
Името се сменя от ХЕЛИОС СИСТЕМС на ЙТ ХАМЪР
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма