Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЕЛИОС 2016 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203823980
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203823980 от 2016-11-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 8, 2015 10:35
Наименование
ХЕЛИОС 2016
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ВЕЛИКОКНЯЖЕВСКА, 22 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с електрическа енергия. Координатор на стандартна балансираща група. Координатор на комбинирана балансираща група. Производство на електроенергия; проучване и реализация на проекта в сферата ... Търговия с електрическа енергия. Координатор на стандартна балансираща група. Координатор на комбинирана балансираща група. Производство на електроенергия; проучване и реализация на проекта в сферата на възобновяемите и алтернативни източници и биогорива; ветроенергийните и фотоволтаичните проекти в България; разработване, проектиране, реализация и мениджмънтът на ветроенергийни, фотоволтаични и алтернативни енергийни системи и паркове и биогорива консултации по проекти в областта на вятърната и алтернативната възобновяема енергия. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и даване под наем, търговия на едро и дребно; маркетинг; вътрешна и външна търговия; селскостопанска дейност; строителство и сделки с недвижими имоти; търговия и представителство, посредничество и агенство на местни и чуждестранни лица, ресторантьорство, превозни, спедиционни, комисионни сделки, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всички други дейности и услуги посочени в Търговския закон и незабранени с нормативен акт. Дейността ще се извършва в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН СЪБЕВ ТИХОВ (свързан с 15 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН СЪБЕВ ТИХОВ (свързан с 15 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЕЛИОС 2016 ЕООД с ЕИК/ПИК 203823980 е основана на 8 Декември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-12-08
Регистрация на фирмата

2016-11-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203823980 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-12-07
Промяна предмет на дейност
- Покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и даване под наем, търговия на едро и дребно, ресторантьорство, превозни, спедиционни, комисионни сделки, търговско представителство и посредничество , покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всички други дейности и услуги посочени в Търговският закон и незабранени с нормативен акт. Дейността ще се извършва в страната и чужбина.
+ Търговия с електрическа енергия. Координатор на стандартна балансираща група. Координатор на комбинирана балансираща група. Производство на електроенергия; проучване и реализация на проекта в сферата на възобновяемите и алтернативни източници и биогорива; ветроенергийните и фотоволтаичните проекти в България; разработване, проектиране, реализация и мениджмънтът на ветроенергийни, фотоволтаични и алтернативни енергийни системи и паркове и биогорива консултации по проекти в областта на вятърната и алтернативната възобновяема енергия. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и даване под наем, търговия на едро и дребно; маркетинг; вътрешна и външна търговия; селскостопанска дейност; строителство и сделки с недвижими имоти; търговия и представителство, посредничество и агенство на местни и чуждестранни лица, ресторантьорство, превозни, спедиционни, комисионни сделки, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всички други дейности и услуги посочени в Търговския закон и незабранени с нормативен акт. Дейността ще се извършва в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма