Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОРА ОЛИМП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201565862
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201565862 от 2012-06-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 16, 2011 12:21
Наименование
ТОРА ОЛИМП
Транслитерация
TORA OLIMP LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11А, ет. 1 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Основната дейност на дружеството е: (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всяк... Основната дейност на дружеството е: (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали;(2). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(3). Складиране и дистрибуция на стоки;(4). Бизнес анализи, маркетингови проучвания;(5). Консултантски услуги;(6). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (7). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг;(8). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (9). Отдаване под наем на транспортни средства;(10). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(11). Посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(12). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Томас Елефтерис Марантидис (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Олимпия Георгиос Катаропоулоу 1.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Томас Елефтерис Марантидис 9.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОРА ОЛИМП ООД на латиница "TORA OLIMP LTD." с ЕИК/ПИК 201565862 е основана на 16 Май 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-05-16
Регистрация на фирмата

2012-05-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Гоце Делчев, Струга, 6, вх. а
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, Промишлена зона, 10

2012-06-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201565862 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-09-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, Промишлена зона, 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, Промишлена зона, 10

2019-02-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, Промишлена зона, 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11А, ет. 1
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- покупки на стоки с цел препродажба впървоначален или преработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство ипосредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, ресторантьорски, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба, производство и разпределение на ел. енергия от възобновямеи източници, лизинг.
+ Основната дейност на дружеството е: (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали;(2). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(3). Складиране и дистрибуция на стоки;(4). Бизнес анализи, маркетингови проучвания;(5). Консултантски услуги;(6). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (7). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг;(8). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (9). Отдаване под наем на транспортни средства;(10). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(11). Посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(12). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма