Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАН БАЛКАН ФИНАНС АД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на April 8, 2021 11:49
ЕИК/ПИК
201676147
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201676147 от 2012-07-17 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
August 22, 2011 13:31
Наименование
ПАН БАЛКАН ФИНАНС
Транслитерация
PAN BALKAN FINANCE AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, 107, ет. 1 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
64.92 - Други форми на предоставяне на кредит
Предмет на дейност
Производство и покупка и продажба на стоки, рекламна дейност, посредническа и консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, както и извършване на всички други дейности, ... Производство и покупка и продажба на стоки, рекламна дейност, посредническа и консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, както и извършване на всички други дейности, които не са забранени от действащото българско законодателство, при условие че, ако се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация. прочети още скрии
Съвет на директорите
Мирослав Стефанов Янев (свързан с 10 фирми)
БОРИСЛАВ НИКОЛАЕВ ФЕСЧИЕВ (свързан с 11 фирми)
"ПАН БАЛКАН МЕНИДЖМЪНТ" ООД (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАН БАЛКАН ФИНАНС АД на латиница "PAN BALKAN FINANCE AD" с ЕИК/ПИК 201676147 е основана на 22 Август 2011 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2011-08-22
Регистрация на фирмата

2012-07-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201676147 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2014-09-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ЯНЕ САНДАНСКИ, 1, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ЯНЕ САНДАНСКИ, 1, бл. ., вх. Б, ет. 7

2014-09-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ЯНЕ САНДАНСКИ, 1, бл. ., вх. Б, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Оборище, 36
Промяна предмет на дейност
- а/ търговия с допустимите от закона стоки; б/ изготвяне на концепции за търговска дейност; в/ търговско представителство и посредничество;г/ придобиване на автотранспортни средства, на машини, съоръжения и оборудване, както и на всякакви други движими и недвижими вещи и предоставянето им впоследствие чрез всички видове лизингови сделки /включително посредством директен и индиректен лизинг, сублизинг, финансов и оперативен лизинг, лизинг за подпомагане на продавача, сделки от типа "Лийз бек" и др./ на крайни потребители, в т. ч. извършване на всякакъв вид обслужващи дейности, свързани с договорите за лизинг, при съблюдаване разпоредбите наЗакона и след вписване в Регистъра на финансовите институции, поддържан от БНБ;д/ консултации на дружества относно тяхната капиталова структура, отраслова стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятия;е/ придобиване на вземания, произтичащи от доставка на стоки или предоставяне на услуги /факторинг/;ж/ придобиване на участия в кредитна институция или друга финансова институция;з/ отпускане на заеми със средства, които не са събрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, при съблюдаване разпоредбите на Закона и след вписване в Регистъра на финансовите институции, поддържан от БНБ, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена изрично със закон.
+ Oтпускане на заеми със средства, които не са събрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, при съблюдаване разпоредбите на Закона и след вписване в Регистъра на финансовите институции, поддържан от БНБ.

2015-08-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Оборище, 36
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Шейново, 22

2018-10-15
Промяна предмет на дейност
- Oтпускане на заеми със средства, които не са събрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, при съблюдаване разпоредбите на Закона и след вписване в Регистъра на финансовите институции, поддържан от БНБ.
+ Производство и покупка и продажба на стоки, рекламна дейност, посредническа и консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, както и извършване на всички други дейности, които не са забранени от действащото българско законодателство, при условие че, ако се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.

2019-10-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Шейново, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, 107, ет. 1

2021-04-08
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма