Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИШКА ПИВАРА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202145886
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202145886 от 2012-07-25 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 12, 2012 08:39
Наименование
НИШКА ПИВАРА
Транслитерация
NISKA PIVARA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. България, 106, бл. ., вх. Г, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
търговия, внос и дистрибуция на бира и безалкохолни напитки, транспортни услуги в страната и чужбина; рекламно- информационна дейност; закупуване, управление и отдаване под на наем на недвижими ... търговия, внос и дистрибуция на бира и безалкохолни напитки, транспортни услуги в страната и чужбина; рекламно- информационна дейност; закупуване, управление и отдаване под на наем на недвижими имоти; консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Диан Стефанов Стефанов (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ АД (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
60 лева (60 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИШКА ПИВАРА ЕООД на латиница "NISKA PIVARA LTD" с ЕИК/ПИК 202145886 е основана на 12 Юли 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Зенит Консултинг", но на 13 Декември 2016 година то бива сменено на сегашното "НИШКА ПИВАРА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 60 лева.

Хронология

2012-07-12
Регистрация на фирмата

2012-07-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202145886 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-08-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Солунска, 19, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, България, 21, бл. Бокар

2013-10-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, България, 21, бл. Бокар
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, България, бл. ж.к."Бокар" 21

2014-03-11
Промяна предмет на дейност
- Извършване на независим финансов одит на финансови отчети на предприятия и проекти, предоставяне на комплексни финансово-счетоводни услуги и консултации, изготвяне на счетоводни експертизи, икономически и финансови анализи и проверки, проектен мениджмънт(управление на проекти), инвестиционно прогнозиране и оценка, икономически консултации на български и чуждестранни физически и юридически лица в областта на корпоративното управление и финанси, преструктуриране, финансово просредничество, финансов и правен дю дилижънс и бизнес оценки,данъчни услуги, данъчно планиране и облагане, рекламно- информационна дейност, внедряване на одиторски и счетоводни програмни продукти, издателска и редакционна дейност, професионално образователна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Проектен мениджмънт (управление на проекти), инвестиционно прогнозиране и оценка, икономически консултации на български и чуждестранни физически и юридически лица в областта на корпоративното управление и финанси, икономически и финансови анализи, бизнес оценки, данъчни услуги, данъчно планиране и облагане, рекламно- информационна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2014-07-16
Промяна наименование
Името се сменя от Зенит Консултинг на Бизнес рент а кар
Промяна предмет на дейност
- Проектен мениджмънт (управление на проекти), инвестиционно прогнозиране и оценка, икономически консултации на български и чуждестранни физически и юридически лица в областта на корпоративното управление и финанси, икономически и финансови анализи, бизнес оценки, данъчни услуги, данъчно планиране и облагане, рекламно- информационна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Отдаване на автомобили под наем; Бизнес консултиране на български и чуждестранни лица при посещения, пътуване и настаняване в България и чужбина.Проектен мениджмънт (управление на проекти), инвестиционно прогнозиране и оценка, икономически консултации на български и чуждестранни физически и юридически лица в областта на корпоративното управление и финанси, икономически и финансови анализи, бизнес оценки, данъчни услуги, данъчно планиране и облагане, рекламно- информационна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2015-01-15
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-11-04

2016-12-13
Промяна наименование
Името се сменя от Бизнес рент а кар на НИШКА ПИВАРА
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Отдаване на автомобили под наем; Бизнес консултиране на български и чуждестранни лица при посещения, пътуване и настаняване в България и чужбина.Проектен мениджмънт (управление на проекти), инвестиционно прогнозиране и оценка, икономически консултации на български и чуждестранни физически и юридически лица в областта на корпоративното управление и финанси, икономически и финансови анализи, бизнес оценки, данъчни услуги, данъчно планиране и облагане, рекламно- информационна дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ търговия, внос и дистрибуция на бира и безалкохолни напитки, транспортни услуги в страната и чужбина; рекламно- информационна дейност; закупуване, управление и отдаване под на наем на недвижими имоти; консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона

2018-07-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, България, бл. ж.к."Бокар" 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Опълченска, 46-48, ет. 7

2020-06-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Опълченска, 46-48, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. България, 106, бл. ., вх. Г, ет. 4

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма