Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИКЕА ТРАНС ТРАНСПОРТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202336076
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 28, 2012 10:46
Наименование
НИКЕА ТРАНС ТРАНСПОРТ
Транслитерация
"NIKEA TRANS TRANSPORT" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. Цар Борис III, 11А, ет. 1 Виж на картата
Има 87 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Международен и вътрешен превоз на товари, международна и вътрешна спедиция, складова дейност, международна и вътрешна търговия на стоки и услуги, други логистични дейности, международен и въ... Международен и вътрешен превоз на товари, международна и вътрешна спедиция, складова дейност, международна и вътрешна търговия на стоки и услуги, други логистични дейности, международен и вътрешен превоз на пътници. Транспортни услуги, превози в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни и спедиционни сделки; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Василиос Несторас (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Ахиллевс Коутсианикоулис, р. на 03.07.1964 г. и Константинос Сарликиотис, р. на 19.02.1963 г. 1.00 лв - 50.00% дял
Съдружник: Василиос Несторас 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИКЕА ТРАНС ТРАНСПОРТ ООД на латиница ""NIKEA TRANS TRANSPORT" Ltd." с ЕИК/ПИК 202336076 е основана на 28 Ноември 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-11-28
Регистрация на фирмата

2013-07-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Евлоги Георгиев, 97, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. Цар Борис III, 11А, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ, МЕЖДУНАРОДНА И ВЪТРЕШНА СПЕДИЦИЯ, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, МЕЖДУНАРОДНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ НА СТОКИ И УСЛУГИ, ДРУГИ ЛОГИСТИЧНИ ДЕЙНОСТИ, МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Международен и вътрешен превоз на товари, международна и вътрешна спедиция, складова дейност, международна и вътрешна търговия на стоки и услуги, други логистични дейности, международен и вътрешен превоз на пътници. Транспортни услуги, превози в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни и спедиционни сделки; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма