Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИАС ФУУД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202561888
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202561888 от 2014-05-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 8, 2013 13:38
Наименование
ДИАС ФУУД
Транслитерация
DIAS FOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, 28-ми октомври, 5 Виж на картата
Има 241 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на промишлени и непромишлени стоки или други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство на стоки за бит... Покупка на промишлени и непромишлени стоки или други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство на стоки за бита с цел да се продадат; комисионни, спедиционни, складови сделки; търговско представителство и посредничество; сделки с валута в наличност след лиценз; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, авторемонтни услуги, шивашки услуги, импресарски услуги; счетоводни услуги; консултантски услуги; лизинг; сделки с интелектуална собственост; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел да се продадат; превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛАЗАРОУ ГАВРИЛ КРИСТИАН (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КУКЛИТИС ЕВАНГЕЛИОС ДИМИТРИОС 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ОРФАНИДИС ГЕОРГИОС 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛАЗАРОУ ГАВРИЛ КРИСТИАН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИАС ФУУД ЕООД на латиница "DIAS FOOD" с ЕИК/ПИК 202561888 е основана на 8 Май 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХЕЛКОН", но на 22 Април 2014 година то бива сменено на сегашното "ДИАС ФУУД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2013-05-08
Регистрация на фирмата

2014-04-10
Промяна наименование
Името се сменя от ХЕЛКОН на ДИАС ФУТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, АТАНАС ЛЮТВИЕВ, 28
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, 28-ми октомври, 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ И УСЛУГИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, СЧЕТОВОДНИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, РЕНТАКАР, ИМПРЕСАРСКА И КОМПЮТЪРНА ДЕЙНОСТ.
+ Покупка на промишлени и непромишлени стоки или други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство на стоки за бита с цел да се продадат; комисионни, спедиционни, складови сделки; търговско представителство и посредничество; сделки с валута в наличност след лиценз; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, авторемонтни услуги, шивашки услуги, импресарски услуги; счетоводни услуги; консултантски услуги; лизинг; сделки с интелектуална собственост; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел да се продадат; превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили.

2014-04-22
Промяна наименование
Името се сменя от ДИАС ФУТ на ДИАС ФУУД

2014-05-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202561888 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма