Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮРО - МЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202749420
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202749420 от 2020-10-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 26, 2013 10:36
Наименование
ЮРО - МЕС
Транслитерация
EURO - MES
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Васил Левски", 59, ет. 2 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, преработка и търговска реализация на селскостопанска и животинска продукция, зърнопроизводство и третиране на земеделски площи с торове, пестициди и инсектициди и други. Отдаване п... Производство, преработка и търговска реализация на селскостопанска и животинска продукция, зърнопроизводство и третиране на земеделски площи с торове, пестициди и инсектициди и други. Отдаване под наем на превозни средства от всякакъв тип, като и други обществени услуги в България и в чужбина посредством структурирана организация с клонове в държави, в които Дружеството счита, за да се установи. Строителство на недвижими имоти и дейностите свързани с това и по-специално, покупки, продажби, изграждане, обновяване, посредничество - агенции за недвижими имоти в България и в чужбина. Извършване на дейности като търговец, брокер, Международен консултант, за извършване на международно посредничество в различни области в сферата на финансирането, недвижими имоти, изкуство и търговия. Посредническа дейност с нефтени суровини и техните производни , минерали и предмети от всякакъв вид, включително хранителни продукти. Извършване на общественообслужващи дейности, включително и хотелиерство, кетъринг, къмпинг, експлоатация на минерални извори и пътувания в България и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, като всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Винченцо Аутери (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Винченцо Аутери (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮРО - МЕС ЕООД на латиница "EURO - MES" с ЕИК/ПИК 202749420 е основана на 26 Септември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2013-09-26
Регистрация на фирмата

2020-10-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Подгорие, УПИ ІІ-60
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Васил Левски", 59, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-10-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202749420 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-02-28
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВСКА РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВО И ТРЕТИРАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПЛОЩИС ТОРОВЕ, ПЕСТИЦИДИ И ИНСЕКТИЦИДИ, ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЯМА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.
+ Производство, преработка и търговска реализация на селскостопанска и животинска продукция, зърнопроизводство и третиране на земеделски площи с торове, пестициди и инсектициди и други. Отдаване под наем на превозни средства от всякакъв тип, като и други обществени услуги в България и в чужбина посредством структурирана организация с клонове в държави, в които Дружеството счита, за да се установи. Строителство на недвижими имоти и дейностите свързани с това и по-специално, покупки, продажби, изграждане, обновяване, посредничество - агенции за недвижими имоти в България и в чужбина. Извършване на дейности като търговец, брокер, Международен консултант, за извършване на международно посредничество в различни области в сферата на финансирането, недвижими имоти, изкуство и търговия. Посредническа дейност с нефтени суровини и техните производни , минерали и предмети от всякакъв вид, включително хранителни продукти. Извършване на общественообслужващи дейности, включително и хотелиерство, кетъринг, къмпинг, експлоатация на минерални извори и пътувания в България и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, като всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма