Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОЛЕКТОР СЕРВИЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205900653
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205900653 от 2021-02-25 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 14, 2019 14:16
Наименование
КОЛЕКТОР СЕРВИЗ
Транслитерация
COLLECTOR SERVICE Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. Васил Левски, 59, ет. 2 Виж на картата
Има 40 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка, продажба и посредничество при търговия с велосипеди, мотоциклети, леки автомобили, автобуси, товарни автомобили от всякакъв вид, кораби и самолети. Покупка, продажба, дизайн, ... Покупка, продажба и посредничество при търговия с велосипеди, мотоциклети, леки автомобили, автобуси, товарни автомобили от всякакъв вид, кораби и самолети. Покупка, продажба, дизайн, производство и посредничество за търговия с аксесоари, резервни части и специални части и части за превозни средства от всякакъв вид. Извършване на лизингови дейности, финансиране, гаранции, финансиране на бизнеса и извършване на специфични дейности, получаване на средства от недвижими имоти под наем или лизинг. Отдаване под наем на превозни средства от всякакъв тип, като и други обществени услуги в България и в чужбина посредством структурирана организация с клонове в държави, в които Дружеството счита, за да се установи. Превоз на моторни превозни средства - собствени и на трети лица в България и чужбина. Изработка, реставрация, структурни и естетически промени, смяна на двигатели във всички форми: електрически, метанови, бензинови, дизелови или други от ново поколение на автомобили, мотоциклети, микробуси и камиони, както и на морски превозни средства и самолети. Хомологация и разпространение в цял свят с преработка в България с проучване, преработка и организиране на търговска и сервизна дейност на български или базирани в България специалисти. Строителство на недвижими имоти и дейностите свързани с това и по-специално, покупки, продажби, изграждане, обновяване, посредничество - агенции за недвижими имоти в България и в чужбина. Извършване на дейности като търговец, брокер, Международен консултант, за извършване на международно посредничество в различни области в сферата на финансирането, недвижими имоти, изкуство и търговия. Покупка, продажба, производство и посредничество за търговия с потребителски стоки и хранителни продукти в България и чужбина Извършване на дейности общественообслужващи дейности, включително и хотелиерство, кетъринг, къмпинг, експлоатация на минерални извори и пътувания в България и чужбина, И възобновяеми енергийни източници, логистични дейности, консултации и организация, популяризиране и комуникация на събития, панаири, спортни и непублични събития, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, като всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз. Дружеството е създадено за осъществяване на всяка законна дейност. Дружеството може да извършва в страната и чужбина сделки от всякакъв вид. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИНЧЕНЦО АУТЕРИ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Давиде Буи (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОЛЕКТОР СЕРВИЗ ЕООД на латиница "COLLECTOR SERVICE Ltd" с ЕИК/ПИК 205900653 е основана на 14 Ноември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2019-11-14
Регистрация на фирмата

2021-02-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. Пенчо Славейков, 6, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. Васил Левски, 59, ет. 2

2021-02-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205900653 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-02-28
Промяна предмет на дейност
- Покупка, продажба и посредничество при търговия с велосипеди, мотоциклети, леки автомобили, автобуси, товарни автомобили от всякакъв вид, кораби и самолети. Покупка, продажба, дизайн, производство и посредничество за търговия с аксесоари, резервни части и специални части и части за превозни средства от всякакъв вид. Извършване на лизингови дейности, финансиране, гаранции, финансиране на бизнеса и извършване на специфични дейности, получаване на средства от недвижими имоти под наем или лизинг. Отдаване под наем на превозни средства от всякакъв тип, като и други обществени услуги в България и в чужбина посредством структурирана организация с клонове в държави, в които Дружеството счита, за да се установи. Превоз на моторни превозни средства - собствени и на трети лица в България и чужбина Строителство на недвижими имоти и дейностите свързани с това и по-специално, покупки, продажби, изграждане, обновяване, посредничество - агенции за недвижими имоти в България и в чужбина. Извършване на дейности като търговец, брокер, Международен консултант, за извършване на международно посредничество в различни области в сферата на финансирането, недвижими имоти, изкуство и търговия. Покупка, продажба, производство и посредничество за търговия с потребителски стоки и хранителни продукти в България и чужбина Извършване на дейности общественообслужващи дейности, включително и хотелиерство, кетъринг, къмпинг, експлоатация на минерални извори и пътувания в България и чужбина, И възобновяеми енергийни източници, логистични дейности, консултации и организация, популяризиране и комуникация на събития, панаири, спортни и непублични събития, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, като всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз.Дружеството е създадено за осъществяване на всяка законна дейност.Дружеството може да извършва в страната и чужбина сделки от всякакъв вид.
+ Покупка, продажба и посредничество при търговия с велосипеди, мотоциклети, леки автомобили, автобуси, товарни автомобили от всякакъв вид, кораби и самолети. Покупка, продажба, дизайн, производство и посредничество за търговия с аксесоари, резервни части и специални части и части за превозни средства от всякакъв вид. Извършване на лизингови дейности, финансиране, гаранции, финансиране на бизнеса и извършване на специфични дейности, получаване на средства от недвижими имоти под наем или лизинг. Отдаване под наем на превозни средства от всякакъв тип, като и други обществени услуги в България и в чужбина посредством структурирана организация с клонове в държави, в които Дружеството счита, за да се установи. Превоз на моторни превозни средства - собствени и на трети лица в България и чужбина. Изработка, реставрация, структурни и естетически промени, смяна на двигатели във всички форми: електрически, метанови, бензинови, дизелови или други от ново поколение на автомобили, мотоциклети, микробуси и камиони, както и на морски превозни средства и самолети. Хомологация и разпространение в цял свят с преработка в България с проучване, преработка и организиране на търговска и сервизна дейност на български или базирани в България специалисти. Строителство на недвижими имоти и дейностите свързани с това и по-специално, покупки, продажби, изграждане, обновяване, посредничество - агенции за недвижими имоти в България и в чужбина. Извършване на дейности като търговец, брокер, Международен консултант, за извършване на международно посредничество в различни области в сферата на финансирането, недвижими имоти, изкуство и търговия. Покупка, продажба, производство и посредничество за търговия с потребителски стоки и хранителни продукти в България и чужбина Извършване на дейности общественообслужващи дейности, включително и хотелиерство, кетъринг, къмпинг, експлоатация на минерални извори и пътувания в България и чужбина, И възобновяеми енергийни източници, логистични дейности, консултации и организация, популяризиране и комуникация на събития, панаири, спортни и непублични събития, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, като всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз. Дружеството е създадено за осъществяване на всяка законна дейност. Дружеството може да извършва в страната и чужбина сделки от всякакъв вид.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма