Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РЕНЕСАНС ЪФ ИНВЕСТМЪНТС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205643568
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205643568 от 2020-02-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 2, 2019 15:08
Наименование
РЕНЕСАНС ЪФ ИНВЕСТМЪНТС
Транслитерация
RENAISSANCE OF INVESTMENTS Ltd
Оборот
157,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. Васил Левски, 59, ет. 2 Виж на картата
Има 40 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка, продажба, продажба на материали от всякакъв вид, свързани с обзавеждането, цялостно изпълнение на интериори, строителство, селско стопанство, суровини, готови продукти, вклю... Покупка, продажба, продажба на материали от всякакъв вид, свързани с обзавеждането, цялостно изпълнение на интериори, строителство, селско стопанство, суровини, готови продукти, включително изграждане, монтаж, както и предоставяне на работна ръка, услуги и спомагателни дейности, свързани пряко и косвено с гореспоменатите доставки. Участие в дружества в България или в чужбина с всякакъв вид дейност, сходен или свързан или допълващ основната дейност, с всякакво дялово участие, ако е полезно за постигане предмета на дейност. Фирмата може да кандидатства за заеми или финансиране под каквато и да е форма и срок, от банки, държавни и недържавни организации, да предоставя на гаранции, одобрения, да издава облигации, да предоставя заеми в полза на трети страни или дружества, в които има участие и в които не, във всеки случай може да извършва всякакви финансови операции. Дружеството може да предоставя консултантски услуги на всякакви клиенти. Дружеството може да купува, притежава, наема, изгражда, продава недвижими имоти, земя и сгради от всякакъв вид в България и чужбина. Дружеството се учредява за извършване на всякаква търговска дейност. Фирмата може да извършва всякакви сделки в България и чужбина. Всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Симоне Биаджиони (свързан с 1 фирма)
Управител: Джанлуиджи Джерони (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КОНКРЕТЕ ЕВО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 157,000 3825% - -
2020 4,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РЕНЕСАНС ЪФ ИНВЕСТМЪНТС ЕООД на латиница "RENAISSANCE OF INVESTMENTS Ltd" с ЕИК/ПИК 205643568 е основана на 2 Май 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 157,000 лв.

Хронология

2019-05-02
Регистрация на фирмата

2020-01-21
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-02-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205643568 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-02-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Антон Чехов, 22, вх. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. Васил Левски, 59, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Покупката, продажбата, маркетинг и строителство на недвижими имоти; ползване на заеми, издаване на банкови гаранции, поръчителство, учредяване на ипотеки и откриване на разплащателни сметки в България и чужбина; предоставяне на заеми и гаранции, даване на одобрения, записване на емисии облигации, преотстъпване на кредити в полза на трети страни или свързани дружества, извършване на всякакъв вид сделки с банки, активна или пасивна финансова операция дейност. Дружеството може да да кандидатства за субсидирани или несубсидирани заеми от банки в Централна и Източна Европа и да влиза в отношения с Европейската Банка за реконструкции и развитие, ако тези действия са полезни за корпоративната цел.Всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз.Дружеството е създадено за осъществяване на всяка законна дейност. Дружеството може да извършва в страната и чужбина сделки от всякакъв вид.
+ Покупка, продажба, продажба на материали от всякакъв вид, свързани с обзавеждането, цялостно изпълнение на интериори, строителство, селско стопанство, суровини, готови продукти, включително изграждане, монтаж, както и предоставяне на работна ръка, услуги и спомагателни дейности, свързани пряко и косвено с гореспоменатите доставки. Участие в дружества в България или в чужбина с всякакъв вид дейност, сходен или свързан или допълващ основната дейност, с всякакво дялово участие, ако е полезно за постигане предмета на дейност. Фирмата може да кандидатства за заеми или финансиране под каквато и да е форма и срок, от банки, държавни и недържавни организации, да предоставя на гаранции, одобрения, да издава облигации, да предоставя заеми в полза на трети страни или дружества, в които има участие и в които не, във всеки случай може да извършва всякакви финансови операции. Дружеството може да предоставя консултантски услуги на всякакви клиенти. Дружеството може да купува, притежава, наема, изгражда, продава недвижими имоти, земя и сгради от всякакъв вид в България и чужбина. Дружеството се учредява за извършване на всякаква търговска дейност. Фирмата може да извършва всякакви сделки в България и чужбина. Всички дейности подлежащи на лицензиране ще бъдат извършвани след получаване на съответния лиценз.

2020-03-30

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма