Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЕРТИНД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202956064
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202956064 от 2014-03-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 28, 2014 11:08
Наименование
СЕРТИНД
Транслитерация
SERTIND
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул."Иван Апостолов", 16, бл. -, вх. -, ет. - Виж на картата
Предмет на дейност
Ремонт, поддръжка и монтаж на машини и оборудване; Ремонт и поддръжка на други машини със специално предназначение, некласифицирани другаде (вкл. металообработващи машини); Ремонт и поддръжка на м... Ремонт, поддръжка и монтаж на машини и оборудване; Ремонт и поддръжка на други машини със специално предназначение, некласифицирани другаде (вкл. металообработващи машини); Ремонт и поддръжка на машини с общо предназначение; Монтаж на електроинсталации в сгради или други строителни обекти (вкл. поддръжка и ремонт); Монтаж на улични осветителни инсталации и електрически сигнални устройства, осветителни инсталации на летищни писти (вкл. поддръжка и ремонт); Монтаж на водопроводни мрежи, отоплителни и климатични инсталации (вкл. поддръжка и ремонт) в сгради и други строителни обекти; Реализация и поддъжка на градини; Монтаж на напоителни системи за градини (вкл. поддръжка и ремонт); Търговия на дребно с компютри, периферни устройства, софтуери и офис оборудване в специализирани магазини; Търговия на дребно с оборудване за телекомуникации и телефония в специализирани магазини; Дейности, свързани с недвижими имоти; Дейности по търсене, подбор и набиране на персонал; Услуги за почистване на публични и частни субекти; Дейности, свързани с услуги за сгради и ландшафт; Услуги, свързани с дейности на кол центрове; Ремонт на компютри и на уреди за лична и битова потреба; Kонсултантска дейност, подготовка и консултиране на проекти за български и чуждестранни физически и юридически лица; Внос и износ, търговия на едро и дребно; Представителство и посредничество, агентство; комисионерство; строителна, транспортна и спедиторска дейност; Транспорт за трети страни; Дейност с недвижими имоти; Услуги по преструктуриране на сгради; Пазарни проучвания; Предоставяне на работна ръка, обучение на персонала, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Марчело Гаруто (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Марчело Гаруто (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
400 лева (400 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЕРТИНД ЕООД на латиница "SERTIND" с ЕИК/ПИК 202956064 е основана на 28 Февруари 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 400 лева.

Хронология

2014-02-28
Регистрация на фирмата

2014-03-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202956064 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-05-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. “Витоша”, 24, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. “Цар Симеон”, 48

2015-06-05
Промяна предмет на дейност
- Ремонт, поддръжка и монтаж на машини и оборудване; Ремонт и поддръжка на други машини със специално предназначение, некласифицирани другаде (вкл. металообработващи машини); Ремонт и поддръжка на машини с общо предназначение; Монтаж на електроинсталации в сгради или други строителни обекти (вкл. поддръжка и ремонт); Монтаж на улични осветителни инсталации и електрически сигнални устройства,осветителни инсталации на летищни писти (вкл. поддръжка и ремонт); Монтаж на водопроводни мрежи, отоплителни и климатични инсталации (вкл. поддръжка и ремонт) в сгради и други строителни обекти; Монтаж на напоителни системи за градини (вкл. поддръжка и ремонт); Търговия на дребно с компютри,периферни устройства, софтуери и офис оборудване в специализирани магазини; Търговия на дребно с оборудване за телекомуникации и телефония в специализирани магазини; Дейности, свързани с недвижими имоти; Дейности по търсене, подбор и набиране на персонал; Дейности, свързани с услуги за сгради и ландшафт; Услуги, свързани с дейности на кол центрове; Ремонт на компютри и на уреди за лична и битова потреба; Kонсултантска дейност, подготовка и консултиране на проекти за български и чуждестранни физически и юридически лица; Внос и износ, търговия на едро и дребно; Представителство и посредничество, агентство; комисионерство; строителна, транспортна и спедиторска дейност; Дейност с недвижими имоти; Пазарни проучвания; Предоставяне на работна ръка, обучение на персонала, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона.
+ Ремонт, поддръжка и монтаж на машини и оборудване; Ремонт и поддръжка на други машини със специално предназначение, некласифицирани другаде (вкл. металообработващи машини); Ремонт и поддръжка на машини с общо предназначение; Монтаж на електроинсталации в сгради или други строителни обекти (вкл. поддръжка и ремонт); Монтаж на улични осветителни инсталации и електрически сигнални устройства, осветителни инсталации на летищни писти (вкл. поддръжка и ремонт); Монтаж на водопроводни мрежи, отоплителни и климатични инсталации (вкл. поддръжка и ремонт) в сгради и други строителни обекти; Реализация и поддъжка на градини; Монтаж на напоителни системи за градини (вкл. поддръжка и ремонт); Търговия на дребно с компютри, периферни устройства, софтуери и офис оборудване в специализирани магазини; Търговия на дребно с оборудване за телекомуникации и телефония в специализирани магазини; Дейности, свързани с недвижими имоти; Дейности по търсене, подбор и набиране на персонал; Услуги за почистване на публични и частни субекти; Дейности, свързани с услуги за сгради и ландшафт; Услуги, свързани с дейности на кол центрове; Ремонт на компютри и на уреди за лична и битова потреба; Kонсултантска дейност, подготовка и консултиране на проекти за български и чуждестранни физически и юридически лица; Внос и износ, търговия на едро и дребно; Представителство и посредничество, агентство; комисионерство; строителна, транспортна и спедиторска дейност; Транспорт за трети страни; Дейност с недвижими имоти; Услуги по преструктуриране на сгради; Пазарни проучвания; Предоставяне на работна ръка, обучение на персонала, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона.

2015-08-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. “Цар Симеон”, 48
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. “Места”, 22

2016-10-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. “Места”, 22
+ БЪЛГАРИЯ, с. Кавракирово, Стопански двор, -, бл. -, вх. -, ет. -

2016-12-22

2017-06-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Кавракирово, Стопански двор, -, бл. -, вх. -, ет. -
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул."Иван Апостолов", 16, бл. -, вх. -, ет. -

2017-10-06

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма