Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИЗИГРИЙН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203048365
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203048365 от 2014-05-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 8, 2014 15:10
Наименование
ИЗИГРИЙН
Транслитерация
EASYGREEN Ltd.
Оборот
0 лв. оборот (223,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул.Цар Борис ІІІ, 14, ет. 1 Виж на картата
Има 29 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Комисионни, спедиционни и превозни сделки, производство и продажба на стоки от собствено производство, търговия на стоки в първичен и обработен вид, внос и износ на стоки, търговско представ... Комисионни, спедиционни и превозни сделки, производство и продажба на стоки от собствено производство, търговия на стоки в първичен и обработен вид, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, стоков контрол, вътрешен и международен превоз на товари, сделки с интелектуална собственост. Търговия на едро и дребно, производство, ремонт, поставяне, сглобяване и монтаж на всички видове алуминиеви, PVC и дървени дограми, ламперии, парапети, огради и стълби. Производство и монтаж на огнеупорни и блиндирани врати, дръжки за врати, огнеупорни стъкла, противопожарни инсталации, противопожарни материали, материали за изолация, ел.материали, гипсокартон, меки подови настилки, плочки, теракот, боядисване, вътрешен дървен интериор, паркет, прегради, окачени тавани, табели, всички видове довършителни работи с цимент, всички дейности по вътрешен и външен интериор на сгради, всички дейности свързани с транспорт и монтаж на съответните строителни елементи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КУТРОЦИОС АТАНАСИОС ПОЛИХРОНИС (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КУТРОЦИОС АТАНАСИОС ПОЛИХРОНИС (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 223,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИЗИГРИЙН ЕООД на латиница "EASYGREEN Ltd." с ЕИК/ПИК 203048365 е основана на 8 Май 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2014-05-08
Регистрация на фирмата

2014-05-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203048365 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-01-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул.Цар Борис ІІІ, 14, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул.Цар Борис ІІІ, 14, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Комисионни, спедиционни и превозни сделки; производство и продажба на стоки от собствено производство; търговия на стоки в обработен вид; вноси и износ на стоки; търговско представителство и посредничество; стоков контрол; вътрешен и международен превоз на товари; сделки с интелектуална собственост и всички други дейности, незабранени от закона.
+ Комисионни, спедиционни и превозни сделки, производство и продажба на стоки от собствено производство, търговия на стоки в първичен и обработен вид, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, стоков контрол, вътрешен и международен превоз на товари, сделки с интелектуална собственост. Търговия на едро и дребно, производство, ремонт, поставяне, сглобяване и монтаж на всички видове алуминиеви, PVC и дървени дограми, ламперии, парапети, огради и стълби. Производство и монтаж на огнеупорни и блиндирани врати, дръжки за врати, огнеупорни стъкла, противопожарни инсталации, противопожарни материали, материали за изолация, ел.материали, гипсокартон, меки подови настилки, плочки, теракот, боядисване, вътрешен дървен интериор, паркет, прегради, окачени тавани, табели, всички видове довършителни работи с цимент, всички дейности по вътрешен и външен интериор на сгради, всички дейности свързани с транспорт и монтаж на съответните строителни елементи.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма