Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРЪСТ ИНДЪСТРИ ХОЛДИНГ ЕАД

Провери официално
ЕИК/ПИК
203372933
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203372933
Дата на регистрация
January 21, 2015 12:51
Наименование
ТРЪСТ ИНДЪСТРИ ХОЛДИНГ
Транслитерация
TRUST INDUSTRY HOLDING S.A.
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул.Генерал Паренсов, 28, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъп... придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва; финансиране на дружествата, в които холдинговото дружество участва; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки; сделки с интелектуална собственост; рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; услуги по управление на човешки ресурси и административни услуги; предоставяне на счетоводни услуги и данъчни консултации; консултантски дейности в областта на управлението; проучване на пазари; предоставяне на административни офис дейности и друго спомагателно обслужване на стопанската дейност; организиране на конгреси и търговски изложения, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закона. Дружеството не може да участва в дружества, които не са юридически лица, да придобива лицензии, които не са предназначени за използване в контролираните от него дружества и да придобива недвижими имоти, които не са необходими за неговото обслужване. Придобиването на акции от дружества за недвижими имоти е допустимо. прочети още скрии
Съвет на директорите
Милко Димитров Костов (свързан с 2 фирми)
Емил Стоилов Иванов (свързан с 22 фирми)
Борис Едуард Кузев (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Емил Стоилов Иванов (свързан с 22 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРЪСТ ИНДЪСТРИ ХОЛДИНГ ЕАД на латиница "TRUST INDUSTRY HOLDING S.A." с ЕИК/ПИК 203372933 е основана на 21 Януари 2015 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - January 10, 2018 12:29
Годишен финансов отчет - January 10, 2018 12:29
Годишен финансов отчет - January 10, 2018 12:29
Годишен финансов отчет - March 16, 2017 09:29

Хронология

2015-01-21
Регистрация на фирмата

2017-03-20
Промяна предмет на дейност
- придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва; финансиране на дружествата, в които холдинговото дружество участва; без да извършва на собствена производствена дейност. Дружеството не може да участва в дружества, които не са юридически лица, да придобива лицензии, които не са предназначени за използване в контролираните от него дружества и да придобива недвижими имоти, които не са необходими за неговото обслужване. Придобиването на акции от дружества за недвижими имоти е допустимо.
+ придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва; финансиране на дружествата, в които холдинговото дружество участва; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки; сделки с интелектуална собственост; рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; услуги по управление на човешки ресурси и административни услуги; предоставяне на счетоводни услуги и данъчни консултации; консултантски дейности в областта на управлението; проучване на пазари; предоставяне на административни офис дейности и друго спомагателно обслужване на стопанската дейност; организиране на конгреси и търговски изложения, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закона. Дружеството не може да участва в дружества, които не са юридически лица, да придобива лицензии, които не са предназначени за използване в контролираните от него дружества и да придобива недвижими имоти, които не са необходими за неговото обслужване. Придобиването на акции от дружества за недвижими имоти е допустимо.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма