Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Алфа Лъкшъри Хоумс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203912331
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203912331 от 2018-02-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 8, 2016 14:57
Наименование
Алфа Лъкшъри Хоумс
Транслитерация
”Alpha Luxury Homes” Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11A, ет. 1 Виж на картата
Има 22 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Основната дейност на дружеството е: (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всяк... Основната дейност на дружеството е: (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селскостопански стоки;(2). Търговия със строителни материали и отоплителна техника; (3). Търговия с хранителни продукти: зехтин, маслини и др.(4). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(5). Складиране и дистрибуция на стоки;(6). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и / или отдаване под наем;(7). Посреднически и консултантски при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(8). Управление на недвижими имоти;(9). Консултантски услуги; Бизнес анализи, маркетингови проучвания;(10). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг;(11). Хотелиерство, ресторантьорство;(12). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (13). Отдаване под наем на транспортни средства;(14). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (15). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности:(1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.;(2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците;(3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица;(4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество;(5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕРЕТИС АНТОНИОС ВАСИЛИОС (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СЕРЕТИС АНТОНИОС ВАСИЛИОС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Алфа Лъкшъри Хоумс ЕООД на латиница "”Alpha Luxury Homes” Ltd" с ЕИК/ПИК 203912331 е основана на 8 Февруари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2016-02-08
Регистрация на фирмата

2016-04-14

2018-02-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203912331 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-04-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Гоце Делчев, ул. Николай Добрев, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11A, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ОТОПЛИТЕЛНА ТЕХНИКА; ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ: ЗЕХТИН, МАСЛИНИ И ДР.; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И КОНСУЛТАЦИИ ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; СТРОИТЕЛСТВО, ПОКУПКА И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И/ИЛИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ; УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, МАРКЕТИНГ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО БЪЛГАРСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Основната дейност на дружеството е: (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селскостопански стоки;(2). Търговия със строителни материали и отоплителна техника; (3). Търговия с хранителни продукти: зехтин, маслини и др.(4). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(5). Складиране и дистрибуция на стоки;(6). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и / или отдаване под наем;(7). Посреднически и консултантски при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(8). Управление на недвижими имоти;(9). Консултантски услуги; Бизнес анализи, маркетингови проучвания;(10). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг;(11). Хотелиерство, ресторантьорство;(12). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (13). Отдаване под наем на транспортни средства;(14). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (15). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности:(1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.;(2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците;(3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица;(4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество;(5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма