Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОУЕЙ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203939643
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203939643 от 2016-04-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 24, 2016 11:50
Наименование
НОУЕЙ
Транслитерация
NOWAY LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11А, ет. 1 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
63.12 - Web-портали
Предмет на дейност
(1). Графичен дизайн, интернет маркетинг, изработка на уеб сайтове;(2). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено произ... (1). Графичен дизайн, интернет маркетинг, изработка на уеб сайтове;(2). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали;(3). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(4). Складиране и дистрибуция на стоки;(5). Консултантски услуги;(6). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (7). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг;(8). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (9). Отдаване под наем на транспортни средства;(10). Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила; (11). Сервизни услуги; (12). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(13). Посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(14). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности:(1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.;(2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците;(3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица;(4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество;(5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАОС ХАРАЛАМБОС ЛАЗОС (свързан с 1 фирма)
Управител: КИРИАКОС ДИМИТРИОС ЗАГЛИВЕРИС (свързан с 1 фирма)
Съдружник: НИКОЛАОС ХАРАЛАМБОС ЛАЗОС 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: КИРИАКОС ДИМИТРИОС ЗАГЛИВЕРИ 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАОС ХАРАЛАМБОС ЛАЗОС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОУЕЙ ООД на латиница "NOWAY LTD." с ЕИК/ПИК 203939643 е основана на 24 Февруари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2016-02-24
Регистрация на фирмата

2016-03-23
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2016-04-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203939643 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-01-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. Гоце Делчев, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 130-132, ет. 6

2018-01-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 130-132, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", 11А, ет. 1
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; ишлеме; търговия с хранителни продукти; търговия с парфюмерия и козметика; производство на хляб, хлебни изделия и пресни сладкарски изделия; търговско представителство и посредничество; търговия и сервизно обслужване на офис техника; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; транспортна дейност; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, компютърни и интернет услуги; графичен дизайн; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; посредничество при сделки с недвижими имоти; лизинг; таксиметрови услуги; сервизни услуги; международен транспорт; дърводобив и дървопреработване; внос и продажба на МПС и авточасти; отдаване на МПС под наем; автомивка и всякакъв вид други дейности, незабранени със закон.
+ (1). Графичен дизайн, интернет маркетинг, изработка на уеб сайтове;(2). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали;(3). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме;(4). Складиране и дистрибуция на стоки;(5). Консултантски услуги;(6). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (7). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг;(8). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (9). Отдаване под наем на транспортни средства;(10). Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила; (11). Сервизни услуги; (12). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(13). Посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;(14). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности:(1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.;(2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците;(3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица;(4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество;(5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма