Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГОГ КЪМПАНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204265642
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204265642 от 2016-11-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 30, 2016 15:41
Наименование
ГОГ КЪМПАНИ
Транслитерация
GOG company
Оборот
254,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. Владислав Варненчик, 112, ет. 5, офис 2-3 Виж на картата
Има 70 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип. Придобиване, продажба и управ... Консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип. Придобиване, продажба и управление, както и отдаване под наем на недвижимо имущество от всякакъв тип.Дружеството има право да сключва фирмени договори от всякакъв тип и най-вече да поема ръководството и управлението на други фирми. С цел придобиване на капитал, то има право да привлича трети страни в качеството им на съдружници или на такива с право на участие в печалбата. Управление на собствените на дружеството активи, учредяване, участие и управление на други търговски и командитни дружества в страната и чужбина, в това число учредяване, участие и управление на Европейско дружество, както и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дружеството може освен това да се занимава с всички сделки, които пряко или косвено са подходящи за изпълнение на целта му. То може да основава клонове и филиали в страната и в чужбина и да участва в съдружие в други фирми. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕРХАРД ОСТЕНРИД (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Силвия Наги (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 254,000 221.52% - -
2020 79,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГОГ КЪМПАНИ ЕООД на латиница "GOG company" с ЕИК/ПИК 204265642 е основана на 30 Септември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЮРОПИЪН МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТИНГ", но на 27 Март 2019 година то бива сменено на сегашното "ГОГ КЪМПАНИ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 254,000 лв.

Хронология

2016-09-30
Регистрация на фирмата

2016-11-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204265642 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-03-27
Промяна наименование
Името се сменя от ЮРОПИЪН МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТИНГ на ГОГ КЪМПАНИ
Промяна предмет на дейност
- Фирмено консултиране във всички икономически области за малки и средни предприятия, също и консултиране относно персонал и по-специално относно неговото назначаване, в това число специализиран или обучаващ се персонал. Организиране на семинари и мероприятия за допълнителна квалификация на обучаващи се или на специалисти.Освен това се извършват консултантски услуги във връзка и в областта на здравното дело. Също така се предлагат услуги в областта на финансово консултиране, както и консултиране във връзка с фирменото управление и снабдяването с необходимите материали.Също така се извършва развиване на концепции за търговия, услуги свързани със здравното дело, тяхното прилагане, позициониране, администриране и отдаване под наем. Управление на собствено имущество в страната и в чужбина, прилагане на правата за реализация на пазара, както и на собствени и придобити права. Дружеството може освен това да осъществява всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с неговата цел. То може да основава филиали и клонове и да участва в други дружества. Дружеството може да придобива недвижима собственост, както и да извършва и да предлага всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип. Придобиване, продажба и управление, както и отдаване под наем на недвижимо имущество от всякакъв тип.Дружеството има право да сключва фирмени договори от всякакъв тип и най-вече да поема ръководството и управлението на други фирми. С цел придобиване на капитал, то има право да привлича трети страни в качеството им на съдружници или на такива с право на участие в печалбата. Управление на собствените на дружеството активи, учредяване, участие и управление на други търговски и командитни дружества в страната и чужбина, в това число учредяване, участие и управление на Европейско дружество, както и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дружеството може освен това да се занимава с всички сделки, които пряко или косвено са подходящи за изпълнение на целта му. То може да основава клонове и филиали в страната и в чужбина и да участва в съдружие в други фирми.

2019-09-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Цар Иван Асен II", 34, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. Осми Приморски Полк 60, офис 201, -, бл. -, вх. -, ет. -
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-07-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. Осми Приморски Полк 60, офис 201, -, бл. -, вх. -, ет. -
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Кръстю Мирски, 7

2020-12-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Кръстю Мирски, 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. Владислав Варненчик, 112, ет. 5, офис 2-3

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма