Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕРИНГ С.А. ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204450477
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 13, 2017 09:39
Наименование
ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕРИНГ С.А.
Транслитерация
ELEKTRO INGENERING S.A. EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Старозагорско въстание, 20, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проектиране и изграждане на ел. инсталации, монтаж и оборудване на електро съоръжения. Изграждане и експлоатация на системи за енергия, ремонтно сервизна дейност на електро съоръжения, търгови... Проектиране и изграждане на ел. инсталации, монтаж и оборудване на електро съоръжения. Изграждане и експлоатация на системи за енергия, ремонтно сервизна дейност на електро съоръжения, търговия с електро материали. Доставка и поддръжка на материали и оборудване за ел. съоръжения и инсталации, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемаческа строителна и инженерингова дейност, търговско представителство и посредничество, консултантска, комисионна дейност както и всички други услуги и дейности незабранени от закона, а когато се предвижда разрешителен режим след получаване на съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ВЪЛЧЕВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН ВЪЛЧЕВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕРИНГ С.А. ЕООД на латиница "ELEKTRO INGENERING S.A. EOOD" с ЕИК/ПИК 204450477 е основана на 13 Февруари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИВ-ВА-НИ 777", но на 23 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕРИНГ С.А.". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2017-02-13
Регистрация на фирмата

2023-08-23
Промяна наименование
Името се сменя от ИВ-ВА-НИ 777 на ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕРИНГ С.А.
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, както и всички други стопански дейности и услуги, които не са изрично забранени от ТЗ, а когато се предвижда разрешителен режим- след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Проектиране и изграждане на ел. инсталации, монтаж и оборудване на електро съоръжения. Изграждане и експлоатация на системи за енергия, ремонтно сервизна дейност на електро съоръжения, търговия с електро материали. Доставка и поддръжка на материали и оборудване за ел. съоръжения и инсталации, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемаческа строителна и инженерингова дейност, търговско представителство и посредничество, консултантска, комисионна дейност както и всички други услуги и дейности незабранени от закона, а когато се предвижда разрешителен режим след получаване на съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма